M.Uzun Üye e6 ya olmaz falan diye üzülmüştüm ama yükledim sorunsuz oynuyorum süper oyun heleki o hayvancık çok tatlııı
e6 ya olmaz falan diye üzülmüştüm ama yükledim sorunsuz oynuyorum süper oyun heleki o hayvancık çok tatlııı
fayzteck Üye Hala 2 sürüm arasındaki farki göremedim.araştırdım ama bulamadım.daha önce paylaşılan v1.0 farkı nedir arkadaşlar bilen var mı ?
Hala 2 sürüm arasındaki farki göremedim.araştırdım ama bulamadım.daha önce paylaşılan v1.0 farkı nedir arkadaşlar bilen var mı ?
PixellenceM1907 Üye Nokia 701 De İlk 24 Bölümden Sonraki Bölümleri Göremiyorum Yani Sayfalar Arası Geçişte Bir Problem Var
Nokia 701 De İlk 24 Bölümden Sonraki Bölümleri Göremiyorum Yani Sayfalar Arası Geçişte Bir Problem Var
keys1903 Üye fayzteck' Alıntı: Hala 2 sürüm arasındaki farki göremedim.araştırdım ama bulamadım.daha önce paylaşılan v1.0 farkı nedir arkadaşlar bilen var mı ? Genişletmek için tıkla ... signed bu
fayzteck' Alıntı: Hala 2 sürüm arasındaki farki göremedim.araştırdım ama bulamadım.daha önce paylaşılan v1.0 farkı nedir arkadaşlar bilen var mı ? Genişletmek için tıkla ... signed bu
aslankaplants Üye BENGUAIN' Alıntı: Oyuna girerken internete bağlanıyor.Net üzerinden mi oynanıyor oyun arkadaşlar ? Genişletmek için tıkla ... onu sıralamalar için istiyor 525 yıldızla bitirdim
BENGUAIN' Alıntı: Oyuna girerken internete bağlanıyor.Net üzerinden mi oynanıyor oyun arkadaşlar ? Genişletmek için tıkla ... onu sıralamalar için istiyor 525 yıldızla bitirdim
BENGUAIN Üye aslankaplants' Alıntı: onu sıralamalar için istiyor 525 yıldızla bitirdim Genişletmek için tıkla ... nsekiz' Alıntı: hayır nete gerek yok Genişletmek için tıkla ... Tek bende mi bağlanıyor internete ki ? Ben de internet paketi yok o yüzden oyuna girişte internete bağlanıyor ya para öder miyim peki ?
aslankaplants' Alıntı: onu sıralamalar için istiyor 525 yıldızla bitirdim Genişletmek için tıkla ... nsekiz' Alıntı: hayır nete gerek yok Genişletmek için tıkla ... Tek bende mi bağlanıyor internete ki ? Ben de internet paketi yok o yüzden oyuna girişte internete bağlanıyor ya para öder miyim peki ?
bulutsuzgece Üye "Cut the Rope", Karoshi (bkz. http://www.maxicep.com/symbian-3-oy...ymbian-3-signed-557144.html?highlight=Karoshi ) oyunu ile birlikte Symbian'ın bugüne kadar gördüğü en güzel oyunlardan biri. Gerçekten olağanüstü... Angry Birds bu oyunun yanında halt yemiş. Teşekkürler Sensation .
"Cut the Rope", Karoshi (bkz. http://www.maxicep.com/symbian-3-oy...ymbian-3-signed-557144.html?highlight=Karoshi ) oyunu ile birlikte Symbian'ın bugüne kadar gördüğü en güzel oyunlardan biri. Gerçekten olağanüstü... Angry Birds bu oyunun yanında halt yemiş. Teşekkürler Sensation .