Buğra
Admin
-
Konu Sahibi
-
Market Link=>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gereken Android=> 2.2+
İndirmek İçin Linkler=>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardesim bu sitelerden telefonla download yapilmiyor verdigin linkten kendin indirip zipyshare ye upload atarmisin ?
dosya yokmuş gibi idm geliyor ama indiremiyor dosya boyutu falan yazmıyor :/Dosyalar elimde yok kendim upload yapmadim malesef.
İndirmede ne gibi bir sıkıntı yasiyorsunuz?
dosya yokmuş gibi idm geliyor ama indiremiyor dosya boyutu falan yazmıyor :/
ben pcden deniyorm dosyayı indiremedm birisi koysa indirsem mediafire falan upload ederdimAynen kardesim hem htc hem ace ile denedim ikisinede html dosyası olarak iniyor biri su oyunu zipyshare upload etsin bende pc yok suan yoksa coktan upload ederdim 50 mb bir dosyayı upload etmek bukadar zor olmasa gerek
ben pcden deniyorm dosyayı indiremedm birisi koysa indirsem mediafire falan upload ederdim
dostum biliyoruzPc den indirebilmen lazım uploaded den indir nasıl indirilicegini biliyosundur zaten
dostum biliyoruzolmuyor burdan da indiremedm benden kaynaklanıyordur belki daha sonra tekrar deniyicem favorilere ekledm
Buyrun mediafire linki.Konuya ekle istersen tertip
Rica ederim.Ama durumu açıklamış zaten Buğra arkadaşımız mobilde olduğu için ekleyemedi bende boşken upload ettim ve verdim.Müsait olsa oda verirdi yaniKardesim allah razı olaun duyarlı biri cıktı sonunda
eyv. usta bende indirdimBuyrun mediafire linki.Konuya ekle istersen tertip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?