Zenfone 6 Lollipop Şarj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

thenfouz

thenfouz

Üye
    Konu Sahibi
Zenfone 6 Lollipop Şarj Sorunu
Arkadaşlar Zenfone 6 Lollipop olarak kullanıyorum cihazımı aşırı derecede şarjı bitiyor. Yüksek ışıkta kullanınca telin şarjı dibe vuruyor resmen. Mecbur düşük ışıkta kullanıyorum telle birşey yapmaya korkuyorum. Bu şarj sorununu nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
yeni güncelleme gelmesini ve bu sorunun düzeltilmesini bekliyebilirsin başka yapacak bi şey yok
bu arada sarz değil SARJ

GodMode

GodMode

Üye
Lollipopa geçmeden önce de çok gidiyor muydu? Cevabın evet ise uygulamalardandır. Hayır ise 5.1 güncellemesini beklemek zorundasın. Çünkü 5.1 ile batarya performansının baya bi artacağı söyleniyor.

• Beğen
Tepkiler: thenfouz
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Lollipopa geçmeden önce de çok gidiyor muydu? Cevabın evet ise uygulamalardandır. Hayır ise 5.1 güncellemesini beklemek zorundasın. Çünkü 5.1 ile batarya performansının baya bi artacağı söyleniyor.
ne komiktir ki lollipop güncellemesi için de aynısını söylemişlerdi.

android i yeniden tasarlıyoruz artık dalvik yerine ART var şarj daha uzun gidecek ram daha iyi kullanılacak vs.vs

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
sarz değil şarj

thenfouz

thenfouz

Üye
    Konu Sahibi
GodMode

GodMode

Üye
ne komiktir ki lollipop güncellemesi için de aynısını söylemişlerdi.

android i yeniden tasarlıyoruz artık dalvik yerine ART var şarj daha uzun gidecek ram daha iyi kullanılacak vs.vs

Evet doğrudur ve bu yüzden Lollipop 5.1, 5.2 var.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bence hiç bir zaman bu istekleri olmayacak yeni gelen her işletim sistemi genelde bi önceki sistemden daha sazla pil tüketiyor hangi cihaz jellybean den kitkata geçerken pil ömrü arttı veya 5.0 dan 5.1 geçer pil ömrü arttı ???
benim bildiğim bötle bi cihaz yok yapmanız gereken beklemek ve yeni güncelleme veya yama ile bu sorunu birazcık azaltmalarını beklemek ya da gelecek güncellemeyi daha türkiyeye bile gelmeden balıklama atlamayıp ne değişti ne kadar gelişim olduğu araştırıp ona göre geçmelisiniz
Bence hiç bir zaman bu istekleri olmayacak yeni gelen her işletim sistemi genelde bi öncekinden daha az pil ömrü sunuyor

Üst Alt