• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

ZenFone 5 Vatan Bilgisayar Ve Hepsiburada.com’da Satışta

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ZenFone 5 Vatan Bilgisayar Ve Hepsiburada.com’da Satışta
Asus’un Ağustos ayı itibariyle satışta olan modeli ZenFone 5′e yoğun talep var.

Asus‘un ZenFone 5 modeli tanıtıldığı günden itibaren yoğun talep nedeniyle satış noktalarını artırma kararı almış görünüyor.

Teknosa ve Kliksa ile satışına başlanan ZenFone 5 modeli akıllı cihazlara özgü yeni kullanıcı arayüzü ZenUI ile birlikte geliyor. Basitleştirilmiş ikonlar ve menüler, cihazın rengiyle uyumlu harika temalar ve kullanıcıların hayatını kolaylaştıran akıllı “What’s Next” özelliği ile ZenUI, üstün işlevselliği kolay kullanımlı arayüz ile birleştiriyor.

ZenFone 5, 1280 x 720 piksel HD çözünürlüğe sahip 5 inç’lik geniş IPS HD ekrana ve en ince bölgesinde sadece 5,5 mm kalınlığa ulaşan çarpıcı tasarıma sahip. ASUS’a özgü PenTouch ve GloveTouch teknolojileri sayesinde ZenFone 5, artırılmış ekran hassasiyeti sunuyor büyük sorunların önüne geçmeyi hedefliyor. Sunulan yenilikçi teknolojilerle akıllı telefonunuzu herhangi bir kalemle veya eldiven kullanırken bile kontrol edebilirsiniz.

Akıllı özellikleriyle kullanıcıların yaşamlarını kolaylaştıran ZenFone 5 bundan böyle Teknosa ve Kliksa’nın yanı sıra Vatan Bilgisayar ve Hepsiburada.com’dan da alınabilecek.

seyyid70

Üye
almayı düşünüyorum en azından şuanki telefonumu katlar diye düşünüyorum. zaten gts7560 ı günde 2 sefer şarj ediyorum

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: seyyid70
Murat Alper

Murat Alper

Üye
İyiymiş fiyatları

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Cihaz çift sim kartlı mı acaba?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Hoş cihaz ve bu ay içerisinde yeni bir cihaz alacağım büyük ihtimal android olacak ama asus hoşuma gitti Eğer çift sim kartlı ise almayı düşünmüyorum da o yüzden sordum :bilmm

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla Türkiye'de çift sim kartlı yok yurtdışında mevcut yanlışlık olmasın :cool

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Inşallah yoktur abi çünkü çift sim kart desteği beni gıcık ediyor Evet tek hat kullanıyorum ama takıntı bu ya sinir oluyorum inşallah yoktur da bu cihaza kavuşurum :eller: :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Fenomenon

Fenomenon

Üye
Cihazlar çift hat ama tek hatta kullanabilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

Üst Alt