zenfone 5 lollipop'dan kitkata dönmek için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Aslamam

Üye
    Konu Sahibi
zenfone 5 lollipop'dan kitkata dönmek için yardım
arkadaşlar , 5.0 lollipop güncellemesinden sonra şarzım hızlı yemeye , videolar donmaya başladı , ayrıca videoda ses önden görüntü arkadan geliyor, kitkata nasıl geri dönebilirim yardımcı olsanız , ayrıntılı olarak anlatabilecek biri varsa şimdiden teşekkür ederim.

Aslamam

Üye
    Konu Sahibi
o konuyu okudum , o konuda zenfone 5 değil zenfone 6 için geri dönüş var , a601cg yi anlatıyor :)
bilen biri yokmu ya , yardımcı olabilecek ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
anlatılanlara göre kendi cihazınızı koyup yapabilirsin..

• Beğen
Tepkiler: Aslamam

Aslamam

Üye
    Konu Sahibi
dosyayı indirip kök dizine atıyorum ama ünlemm falan çıkmıyor

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Önce 5.3.3.3 , sonra 5.2.2.2'yi kur, önemli verilerin varsa yedeklemeyi unutma.

• Beğen
Tepkiler: Aslamam

Aslamam

Üye
    Konu Sahibi
5.3.3.3 dosyasını attığımda herhangi bir bildirim gelmiyor, şuan 5.2.2.2 dosyasını indiriyorum

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Önce 5.3.3.3'ü kurmalısın
5.2.2.2 ile KitKat kurulacak.

Aslamam

Üye
    Konu Sahibi
ama 5.3.3.3 görmüyor bildirim gelmiyor tele, 5.2.2.2 yi kurdum şuan , açıyorum teli inşallah olur

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
ama 5.3.3.3 görmüyor bildirim gelmiyor tele, 5.2.2.2 yi kurdum şuan , açıyorum teli inşallah olur
5.3.3.3'ü kurmadan sağlıklı bir geçiş yapabileceğini sanmıyorum ama umarım sorun çıkmaz.

Aslamam

Üye
    Konu Sahibi
daha açılmadı , sürekli birşey donuyor, orda kaldı 15 dakikadır
tamamdır ustam açıldı , şuan için sorun yok

• Beğen
Tepkiler: minoo
rammstein97

rammstein97

Üye
Kardeş ben de zenfone 6 ya lollipop yükledim dediğin gibi videolarda donma ve ses sorunu var. Donduktan sonra senkronizasyon bozuluyor. Eğer çözümünü bulduysan yazar mısın?

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Kardeş ben de zenfone 6 ya lollipop yükledim dediğin gibi videolarda donma ve ses sorunu var. Donduktan sonra senkronizasyon bozuluyor. Eğer çözümünü bulduysan yazar mısın?
1. Çözüm: linkten YouTube uygulamasını yükleyin.
2. Çözüm: Ayarlar > Ses ve bildirim > Diğer sesler > Ekran kilitleme sesleri ve Dokunma sesleri’ni kapatın.
3. Çözüm: linkteki anlatımı takip ederek telefon kapalıyken Recovery’ye erişin. Ardından yine ilgili sayfayı takip ederek Recovery seçeneklerine ulaşın ve ‘wipe cache partition’u seçin. İşlem bitince ‘reboot system now’u seçin.

• Beğen
Tepkiler: minoo