Haber ZenFone 5 kafayı yedii

Sponsorlu Bağlantılar

muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
ZenFone 5 kafayı yedii
Sa iyi akşamlar arkadaşlar.Asus zenfone 5 telefonumu babannemde unutmuşum.Eve geldiğimde fark ettim hatırlayamadım babannemde olduğunu.Android cihaz yöneticisi ile sıfırladım.Karokola gidicekken babannem aradı telefonun bende dedi.Gittim adlım eve geldim işte telefonu açtım normal açıldı ama bişeyler ters gitti sanırım cihaz fabrika ayrlarına döndükten sonra kurulum sihirbazı gelmedi.Direk ana sayfa açıldı şaşırdım işte.Ayarlara girmek istedim bildirim paneli aşağı inmiyordu dokunmatikte hiçbi sorun yok.Ayrıca ana menü ve son uygulamalar tuşlarıda çalışmıyor.Bastığım zman titriyor ama işlemiyor.Cihazda root vardı kaldırdım hard reset ettim yine aynıları oldu.Bu sefer ayarlardan sıfırladım yine aynısı oldu.Lütfen yardım edin.

muammerbest

muammerbest

Üye
Garantiye ver bozuk bu de

muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
daha önce çok kez sıfırladım ilk kez böyle oldu

Invoke

Invoke

Üye
Pc ile romu baştan yükle.

muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
Rom varmı peki?

Invoke

Invoke

Üye
Stock zenfone 5 romundan bahsediyorum. Şuan sende yüklü olandan yani. Arat google'da bulursun.

muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
Bulamadım xda developer .com da buldum bi rom deniyicem.Olmazsa stock romu indirip yükleyebilirmiyim?

Invoke

Invoke

Üye
Bilmiyorum ne işlem yapıp ne sonuç alacağına göre değişir.

Invoke

Invoke

Üye
Asus un bu işleri yapacak bi pc toolkiti vardır ya. Yok mu? Pc ye bağlarsın cihazı. Otomatik indirip, yükler, formatlar...

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
Uydu çalıştı bile arkadaşlar ama stock rom daha iyiydi.Bulamadım ama yardımcı olabilirmisiniz?
Asus un bu işleri yapacak bi pc toolkiti vardır ya. Yok mu? Pc ye bağlarsın cihazı. Otomatik indirip, yükler, formatlar...

yok malesef
Arkadaşlar lütfen yardım edin delirmek üzereyim her telefonun var ama bitek zenfone 5 in yok.Bulursanız ve anlatabilirseniz çok sevinirim.

skylinegti

skylinegti

Üye
bu linkte (Lütfen İS Seçin) yazan yere tıkla androidi seç ardından bir sayfa açılacak ve indirme seçenekleri çıkacak firmware yazan yer telefonun romudur onu yükleyebilirsin telefonuna...(oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim)...

muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
bu linkte (Lütfen İS Seçin) yazan yere tıkla androidi seç ardından bir sayfa açılacak ve indirme seçenekleri çıkacak firmware yazan yer telefonun romudur onu yükleyebilirsin telefonuna...(oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim)...
Şuan bilgisayarımda var o dosya.En üstteki son sürümü indirdim.Peki nasıl yükleyebilirim?

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
DH'da zenfone için açılmış bir konu var zenfone ile ilgili herşeyi bulabilirsin google'da
ASUS ZENFONE 5-6 KITKAT ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER diye arat.

muammersefa

muammersefa

Üye
    Konu Sahibi
DH'da zenfone için açılmış bir konu var zenfone ile ilgili herşeyi bulabilirsin google'da
ASUS ZENFONE 5-6 KITKAT ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER diye arat.

Eyvallah kardeşim şimdi bakıyorum.Saolasın.

Üst Alt