zenfone 2 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

samaet59

samaet59

Üye
    Konu Sahibi
zenfone 2 yardım
Merhaba arkadaşlar bundan 1 ay önce tayvandan zenfone 2 cihazımı bi tanıdık vasıtası ile getirdim bugün cihazım düşük şarjdan kapandı şarjdan 1 saat geçmesine rağmen daha önce görmediğim kırmızı batarya seviyesi ve yeşil dolma seviyesi yanıp sönmeye başladı bi sorun olduğunu anlayıp açma kapama tuşuna bastım cihaz açılmadı şarj ekranında kalıyordu şimdi cihaz ne şarj oluyor nede açılıyor. ne yapmamı önerirsiniz cihazın garantisi hakkında herhangi bir bilgim yok. cihazımı siteden kayıt ettirdim elimde tayvan faturası var ama garanti konusunda emin değilim ne tavsiye edersiniz acil cevaplarınızı bekliyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
Stock rom yuklebilirsen pc den onu dene. Olmazsa asus servisine götür onlar baksın birde

• Beğen
Tepkiler: samaet59
samaet59

samaet59

Üye
    Konu Sahibi
Stock rom yuklebilirsen pc den onu dene. Olmazsa asus servisine götür onlar baksın birde
cihaz root lu değilde ve hiç bir modifiyede yapılmadı yazılımsal olduğunu düşünmüyorum ki şuan pc de bile çalıştıramıyorum cihazı yarın servise götürücem bakalım ne diyecekler cevabınız için teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
ZaZuM

ZaZuM

Üye
Peki açmaya çalıştığın da ekran da bir ibare beliriyor muydu veya titreme falan

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Şarjda bırak uzun süre belki şoklanmaya ihtiyacı vardır.

• Beğen
samaet59

samaet59

Üye
    Konu Sahibi
Peki açmaya çalıştığın da ekran da bir ibare beliriyor muydu veya titreme falan
evet telefonu açmaya çalıştığımda şarjda takılıyken olan işaret geliyor sonra batarya içinde kırmızı çubuk çıkıyor ve kapanıyor. ilginiz için teşekkür ederim.
deneyeceğim inşallah işe yarar teşekkür ederim
hocam 2. alıntıyı yapmamın sebebi teşekkür için şoklamayı yapmıştım ama fayda etmemişti sizden sonra tekrar denedim Allah razı olsun sizden okuduktan sonra tekrar deneyeyim dedim telefonum şarj olmaya başladı teknoloji oyun oynayabiliyor :) full dolduktan sonra açacağım tekrar inşallah açılır bayram arefesinde iyi dua aldınız benden :)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Cihaz brick olmuş soft brick yeni yazılım yüklenip sıkıntın kalmazmis

Luck Star

Luck Star

Üye
Nasıl çözdün

yalnizmm

Üye
Bu sorun bendede oldu uzun sure şarja koyunca düzeldi

Takipçi Satın Al