zenfone 2 kapandı tepki yok

Sponsorlu Bağlantılar

Maxis_

Maxis_

Üye
    Konu Sahibi
zenfone 2 kapandı tepki yok
arkadaslar isartada carsiya ciktik bu telefonu almaya karar vermistim.10 gun kullandim gercekten tas gibi telefon.neyse dün yine carsidayiz arkadaslara suna film atalim dedim 5 tanesi 5 liraya :D neyse adama verdim telefonu aldi bn acamadim sen ac dedi anam telefon kapanmis ne ışık yaniyor ne bisey.şarja takiyorum yine yok :D benim meraknettigim buna ne oldugu ve garanti icin 15 gunluk meyil iznonde bursaya getircem vatandan aldim ama onlarla ugrasmak bistemiyorum be servisten kac gunde alirim acil lazim cunku.servisten kac gunde alirim ve telefona ne oldu bi fikri olan var mi arkadaslar?
 


GodMode

GodMode

Üye
Vatandan aldığınız için 20 günü geçebilir. E-Shop'tan almış bir arkadaşımın telefonu 7 günde gelmişti. Ama belli olmaz daha da kısa sürebilir.

Recovery modunu açmayı denediniz mi hiç?
 
Maxis_

Maxis_

Üye
    Konu Sahibi
20 gunu gecmesi demek benim icin buyuk sıkıntı.ispartadan aldim bursada servise verecem 15 gun sonra sirnaga gidecem teledon abime kaldi demek :D hic tepki yok ki sarja takiyom degil ekrana goruntu tepedeki lamba bile yanmiyor.onerileriniz ve verdiginiz bilgi icin sagolun
 
GodMode

GodMode

Üye
Servise vermeniz lazım. Vatanı arayıp sorun bilgim yok ne zaman geleceğinden.
 
Maxis_

Maxis_

Üye
    Konu Sahibi
arayip sordum 20 is gunu var gelmesse yenisini vereceklermis
 
minoo

minoo

Üye
20 iş günü yasal süre.
Yapılacak işleme göre 3 günde de gidip gelebilir, 19. gün de gelebilir.
 
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Cihaz servisten geldi mi? Ne işlem yapmışlar acaba.
 

Benzer Konular



Üst Alt