Uygulama Zello! En Kaliteli Telsiz Programı! [Maxicep kanalı açılmıştır]

Konu Sahibi
Zello! En Kaliteli Telsiz Programı! [Maxicep kanalı açılmıştır]
Evet arkadaşlar Zello adlı ücretsiz telsiz uygulamasında ses hem çok net hemde konuşmalar çok rahat! artık telefonunuzu telsiz gibi kullanabileceksiniz! Ayrıca açılmış olan maxicep.com kanalında forumdaki herkes birbiri ile direk bilgi paylaşımı yapabilir sohbet edebilir. Uygulamayı Google Playden ücretsiz edinebilirsiniz. Buyrun Link

Tepkiler: serif55

Mobilator

Emekli Yönetici
Güzel. Teşekkürler.

Manyak bise herkez gelsin tanisalim

Moderatorum

Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve BarcinSurmeli

FeC!

Üye
Mudur girdim ben bi hackless var. Bi de simdi oraya basıp konusuyomuyuz? Konusuyosak bizi duyuyolar mı? Duyuyolarsa neden cevap vermiyorlar?

- - - Eklendi - - -

Cok zevkli lan

Programi yukleyin New account tiklayip kayit yapin sonra sag yukarida option sonra add channel arama yerine maxicep aratin ok leyin basil konusun super bi hizmet

FeC!

Üye
İnterneti mi kullanıyo bu program?

Haha gavur bi yere girdim gavirca konusuyolar super

Mudur girdim ben bi hackless var. Bi de simdi oraya basıp konusuyomuyuz? Konusuyosak bizi duyuyolar mı? Duyuyolarsa neden cevap vermiyorlar?

- - - Eklendi - - -

Cok zevkli lan
He ya ben mudurum aga. Kabul ettim. Bu arada uyelikler en gec 1 gun icinde kabul edilir. Duyurulmustur....

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar telefon hakkinda android hakkinda bi sorunuz veya sorulariniz olursa bu kanaldan yardimlasalim. Sorusu olan soracagi kisiye burdan ozel mesaj atsin kanlada bulusup konusssunlar. Bu uygulamadan faydalanalim. Cok rahat bi program.

- - - Eklendi - - -

Bide bu kanalin acik olmasi icin bnm girmemmi lazim? Moderatorum ya o yuzden soruyorum

Mobilator

Emekli Yönetici
Kota tüketimi nasıl?

Sesini merak ettim

Konu Sahibi
Kanalın açık olması için mod yada adminin olması gerekmiyor sürekli açık kanal kota ve ram tüketimi oldukça makul seviyede. ancak haala bi anda telefondan konuşma seslerinizin gelmesine pek alışamadım güzel yanı ise telefonu sessize alınca otomatik olarak meşgule alması ve istediğiniz bir tuşu telsiz kısayolu olarak atayabilmeniz

Egypt e girmeyin araplar popstar yarismasi yapiolar