• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Zeki Kayahan Çoşkun Matrax Programındaki Ses, Efektler, Fon Müzikleri

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zeki Kayahan Çoşkun Matrax Programındaki Ses, Efektler, Fon Müzikleri
Geceleri yalnızlığımızı sona erdiren, yatakta gülme krizine mağruz bırakan Matrax showda duyduğumuz sesler efektler fon müzikleri hepsi rar arşivi içinde. Cutt

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: da.we, infazcı, MERT27M ve 8 diğerleri

Chilqin

Üye
aynen gülmekten ölüyoruz emegine saglık

--------------- Ekleme ---------------

baska efekleri varmı snde varsa paylasırmısın ?

iso0303

Üye
şimdilerde yeni bi tane daha var fon müziği rock your body move in time dio şarkıda adını bulamadım ama yardım edermisiniz

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
eyvallah erol

parliament1

parliament1

Üye
teşekkürler

the_jolly

the_jolly

Üye
tşk

b_gundem

b_gundem

Üye
süpersin:good:

sapace13

Üye
slm ben bişi rica edicem son günlerde zeki çok çalıyor SENDEN BAŞKA şarkısının remix'i gibi bi şarkı var onu paylaşırsan sevinirim teşekkürler

l4folsun

Üye
Eyvallah Daha Varsa Paylaşırmısın ?

CHUCK-ME

CHUCK-ME

Üye
:tşk: matrax olmasa ne yapardım bilmiyorum :)

doctorrr

doctorrr

Üye
ben sevmiyorum bu programı yıllardır aynı tatsız tuzsuz espriler seviyesiz yermeler falan filan artık baydı... elemanın birtakım kalıp fikirleri var (vatan-millet olgusu yok adamda!) ve bunlar her programında gençlere empoze ediyor... hatta serdar gökalpe bile sataştığı olmuştu bunun... her programına katılanlara yukarıdan bakıp onları aşağılaması ayrı bi' mesele... kendisine attığım bi' twitten sonra tutmuş beni engellemiş halbuki programı hakkında bi' eleştiriydi buda onun çiğliğinden kaynaklanıyor heralde ve kendisine mail attım hiçbir cevap gelmedi bu kadar kibirli olmasına #anlamveremiyorum aynı türden eleştirileri nihat sırdarada yaptım ceyhunada rızayada ama hiçbiri tutup engellemedi beni! |-)

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
Bende bunları arıyodum ya çok sağol eline sağlık

erkut121

Üye
gülme efekti var mı ?

racer23

racer23

Üye
tesekkurler kardeş

Sibleli