TheExplorer
Üye
-
Konu Sahibi
-
bahcivan sofore sofor asciya asci usaga sonra hepsi usaga
bahcivan sofore sofor asciya asci usaga sonra hepsi usaga
çok zekisinBelki bahçenin bulunduğu alanın üzerinde parke çatı ; ya da plastik bir platform vardır. Ne biliniyor ?
Kadının Kocası:''Televizyon izliyordum,sonradan hizmetçimiz beni çağırdı mutfağa gittiğinde karım ölmüştü'' der.
Bir kadın hizmetçi , herhangi bir cesetle karşılaşırsa tutup evin beyini '' bakar mısınız karınız ölmüş '' şeklinde çağırmaz ; çığlık atar yırtınır.
Bence bunlar yağmurlu bir kış akşamında bahçivandan çiçekleri sulamasını istemişlerdir. Böylece bahçıvanın ifadesi yersiz olacak ve suç onun üzerine kalacaktır. Anlaşılan katil : '' Ölen kadının kocası ve hizmetçi. ''
Bu da bir teori ama değil mi ?
Belki bahçenin bulunduğu alanın üzerinde parke çatı ; ya da plastik bir platform vardır. Ne biliniyor ?
Kadının Kocası:''Televizyon izliyordum,sonradan hizmetçimiz beni çağırdı mutfağa gittiğinde karım ölmüştü'' der.
Bir kadın hizmetçi , herhangi bir cesetle karşılaşırsa tutup evin beyini '' bakar mısınız karınız ölmüş '' şeklinde çağırmaz ; çığlık atar yırtınır.
Bence bunlar yağmurlu bir kış akşamında bahçivandan çiçekleri sulamasını istemişlerdir. Böylece bahçıvanın ifadesi yersiz olacak ve suç onun üzerine kalacaktır. Anlaşılan katil : '' Ölen kadının kocası ve hizmetçi. ''
Bu da bir teori ama değil mi ?
Bu bir kinaye miydi ?bahçivan:
----------Eklendi @ 23:24:11 ---------- Yazıldı @ 23:22:15 ----------
çok zekisin
hayır iltifattı
Bence bu kinaye
----------Eklendi @ 17:42:39 ---------- Yazıldı @ 17:42:24 ----------
Bence bu kinaye
----------Eklendi @ 17:42:39 ---------- Yazıldı @ 17:42:24 ----------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?