Zehirli balıklar kancadan nasıl çıkarılır.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pscho43

pscho43

Üye
    Konu Sahibi
Zehirli balıklar kancadan nasıl çıkarılır.
Arkadaşlar denizde balık tutmak istiyorum ama zehirli bir balık gelirde kancdan çıkaramam diye korkuyorum zehirli balıklar kancadan nasıl çıkartılır lütfen yardım edinn ne zamandır araştırıyorum hiç bir yerde bulamıyorum lütfen yardım ediin...

Şimdiden herkese :tşk: :tşk: :tşk:

Buraxlive

Buraxlive

Üye
carpan baligi olur onunda dikenlerine dokunmadan cikartabilirsin. yada baligi alir ayaginin altina hafifce incitmeden basar elinlede kancayi cikartirsin. zaten zehirli balik kancana gelmez merak etme :D

pscho43

pscho43

Üye
    Konu Sahibi
saol ben balığın üstüne basarak çıkrmayı bir yerde görmüştüm ama dalga geçiyorlar heralde die umursamamıştım şimdi belki çıkbilrm balığa (tabii balığın üstüne basarken öldürmessem :d: :oke:)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
saol ben balığın üstüne basarak çıkrmayı bir yerde görmüştüm ama dalga geçiyorlar heralde die umursamamıştım şimdi belki çıkbilrm balığa (tabii balığın üstüne basarken öldürmessem :d: :oke:)
iyide o balık zaten ölecek ne farkederki :D

pscho43

pscho43

Üye
    Konu Sahibi
ama ben üstüne basıp öldürürsem iç organları patlar o zaman ödüde patlar balığı yersen eti acı olur onun için kendi ölmesi daha iyi :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ama ben üstüne basıp öldürürsem iç organları patlar o zaman ödüde patlar balığı yersen eti acı olur onun için kendi ölmesi daha iyi :D
denk gelmez kayar zaten yağının altından :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt