Haber Zedge Uygulaması Mağazada!

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Zedge Uygulaması Mağazada!
Daha önceki aylarda haberini yaptığımız zedge uygulamasının adı değişmişti o uygulama orjinal resmi bir uygulama değildi adı ringtones&mp3 olmuştu.
Orjinal zedge uygulaması geçtiğimiz günlerde mağazada yerini aldı telif hakları nedeniyle uygulama yapımcısı uygulamayı sadece resmi olarak yayınlanmasını öngörmüş ve başarmış.
Android İos işletim sistemlerinde en popüler listesine giren müzik resim indirme sitesi zedge uygulaması ile sizlere çok daha kolaylık sağlıyor,zira internet explorer 10 dan indirmek zor oluyordu.
Uygulama ücretsiz olarak sunuluyor ve herhangi bir pro sürüm bulunmamakta uygulamayı indirme isteyenler için link.

İşte Uygulamadan Resimler.

• Beğen
Tepkiler: The Benefit, SamilGoktas ve erhanercan

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Haber için teşekkürler ama uygulama da sorun var galiba çalışmıyor server hatası veriyor belli ilerleyen günlerde düzelir. O yüzden silmedim

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Haber için teşekkürler ama uygulama da sorun var galiba çalışmıyor server hatası veriyor belli ilerleyen günlerde düzelir. O yüzden silmedim
Telefonu Kapatıp Tekrar Açıp Dene İstersen Belki Düzelir Ben Daha İndirmedim Deniyceğim.Arkadaşlar dil bölge ayarınızı yabancı abd yapınca uygulama açılır.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

PureFood

PureFood

Üye
Zedge ne meşhurdu bir zamanlar.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
S60 ın vazgeçilmezi zedge :)