Zaza 3 Ay Sonra Askere mi gidecek ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Zaza 3 Ay Sonra Askere mi gidecek ?
Zaza gidiyor mu, eger gidecekse kısa bir süre sonra, HAKKINI HELAL ET zaza, seni burada Captain olarak görmek istiyorum.

Kısa bir süre önce hatırlarsınız. Ali abimiz gelmişti askerden, desenize maxicep bir asker daha uğurluyor.

zaza

zaza

Üye
al burdan yak :D 3 ay içerisinde belli olur hakkım helal olsun inş. geberecez :D kaptan derken ? :D

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

anam nereye bee

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
De get askere :D

'Patron

'Patron

Üye
reissin :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Askerde MİT hayatın devam edecek mi abi :d:

• Beğen
Tepkiler: Burak
Necmati

Necmati

Üye
İstanbul'a düşmede

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
MiT hayatı devam eder bence, Kaptan derkende oyundaki rütbe gibi kastettim, SgT. İsa

zaza

zaza

Üye

Senden kurtulmak isteyen kim ki ? :D Çabuk git gel manasında demiştim :op:
tabi tabi git orda öl geber manasında :ehe
değilim :D
Yüzbaşı demeye çalıştı herhalde:D
Ankara'ya düşer misin?:D
istanbul ankara gibi şehirlere anca acemilik için giderim :D
Askerde MİT hayatın devam edecek mi abi :d:
mit hayatımı ? ben hiç mite girmedim kuru iftira atıyorsunuz :kotu: :D

evet bizi bilgilendir isa :D
al sana bilgilendirme belki askere gitmem 2. ihtimalde şu gidersemde geri dönmem :D ve mit ile alakalı bir durum söz konusu değil.
İstanbul'a düşmede
neden korktunmu :kro2: amcaların bana bişey yapamayacağını anladın tabi kuyruğun sıkıştı :ehe

ALLAH korusun diyorsun yani :d:

ALLAH koruyor zaten onu baksana bir türlü istanbula gelemedim :D

----------Eklendi @ 09:49:42 ---------- Yazıldı @ 09:41:20 ----------

şuan bir inatlaşma dönemindeyim aslında çok farklı şeyler dönüyor ortada ben bile çözemedim kesin bir tarih veremememin sebebide bu çünkü bana belli bir ay verilmedi herhangi bir istisna dışında benim askere gidişim eğer oda gidersem yaşadığım şehir veya doğduğum şehirin asker adayları gibi aynı zamanda olmayacak yani ocakt'a da, şubat'a da veya nisanda da gidebilirim sadece 3 ay içinde belli olacağını düşündüğüm için 3 ay içinde kesin bir tarih verebilirim. Öte yandan daha karışık bir durum daha var aslında ben siverekte doğmama rağmen nufusta başka bişey yazıyor :D ama karışıklığa sebep olan şeyde siverek doğumlu olarak bilinmem yani tam çorba oldu :D resmiyet ile özel birbirine girmiş durumda bilindik türkiye manzaraları buna deniyor:D hevesim kaçtı her an gitmekten vazgeçebilirmde öyle bir planlamada var ama neyse işte bilmiyorum karma karışık burası :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt