s.a arkadaşlar ne yaptımsa olmadı komutları düzgün yazıyorum ama illegal command diyor ne yapmamlazım hafıza kartına doswin klasorü yapıp içine indirdiğim dosyayı zipten çıkararak atttım sonrada verilen komutları aynen yazıyorum ama nafile ne olabilir yapanlar açıklarsa sevinirim bu arada (doswin\setup.exe) ben sadece bu komutu veriyorum yanlışmı saygılar
doswin\setup.exe bölümünde hata yaşayan arkadaşlar, %90 ihtimalle doswinden sonraki "\" işaretini ters yapıyorlar yani "\" yerine "/" yapıyorlar. Geciktim ama konuya yeni bakanlara yardımım olsun dedim.
ben telefona adosbox yükledim ama yüklemeyi başlatmak için
'''
cls (ekranı temizlemesi için) ardından <ENTER>
doswin\setup.exe (sdcard'ı c: sürücüsü olarak tanıyacaktır.) ardından tekrar <ENTER>
''''
yazamıyorum nasıl yzılacak bilgi verirseniz çok iyi olur
Kardeşim ellerine sağlık s3 mini de çalışıyor denedim dedigin gibi mause biraz bekleyince çalışıyor peki kardeş Program falan filan çalıştırıyor mu neler yapabiliriz bu Windows ile
Kardeşim ellerine sağlık s3 mini de çalışıyor denedim dedigin gibi mause biraz bekleyince çalışıyor peki kardeş Program falan filan çalıştırıyor mu neler yapabiliriz bu Windows ile
androide zarar vermiyor = androidini her zaman kullanmaya devam edeceksin ayrıyeten win 3.1 olacak. hem nostaljikte oluyor; bence kurmanın sakıncası yok fakat son cümledede belirttiğim gibi win 98 üzerinde çalışıyorum yakında onuda ekleyecem
Daha once s3 kullanirken 95 kullanmistim ama xp baya zorluyo masaustunu gormem 15 dakika xp de telefonun fokurdamasida cabasi [emoji1] [emoji1] bu arada boeffla kernel ile cpu'yu 1400den 1700 yapmistim o halde 15 dakika