Zamanı geldi ... !

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
olur kardeşim ama zevk vermez okulda havan olur emulatörü açarsın ark ların windows yükledin sanır merak etme program gibi birşey

Öncelıkle yazılımsal kodlara baglı vurısı düşünmeyın gerekırse tum exe dosyalrını upluad edersenız bende kaspersky 2012 var hepsi taratır size geri upluad ederim. Mıcrsoft hic bir halt yiyemez korkmayın 2 yıldır bedevaya w7 ultımate kullanıoyrum bırde sorun olursa ıpımızı başka şehirde gösterirz degişen bırşey olmaz korkmayın

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
başarırsak windowsta nokida çalışırız korkma bana özelden mesaj at moonLife beraber çalısalım numaramı vereyim sana

okul! ben emilatör derken exe dosyalarını çalıştıra bilen bir emilatörden bahsediyorum pytohon gibi

ZaZuM

Üye
kardeşim benim bu konu ile ilgili hiçbir bilgim yok fakat iyi bi anlatımla profösörü olurum yeterki iyi anlatılsın elimden geleni yaparım

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
bahsettiğim windows emulatörü telefonda exeyi zaten sanal olarak açıyor

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
zazum ulaş bana seni yazılım uzmanı yapıcam yeterki öğrendiklerinden zevk al ve yaratıcı ol ---------mail at haberleşelim

Tepkiler: deLudoLu
aranızda epoc32 hakkında bilgisi olan var mi size gerekli olan o kişi. Sistemdeki exe dosyaları epoc üzerine kurulu.

_ardaa

Üye
Symbian da exe çalışıyor ama her exe farklıdır, yanlış anlama ama yaş kaç merak ettim

ya allah rızası için işletim sistemini kurdunuz driverler nolucak

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
yaş 23 ve 15 yaşından beri yazılım hayatındayım izmirde web tasarımcısı olarak ekmeğimi kazanıyorum

----------Eklendi @ 23:19:34 ---------- Yazıldı @ 23:16:54 ----------

yeniden sistem yapamayız varsayılan sistemi adam edicez sadece geliştiricez

Güzel Hayaller bunlar ama,Ne bilim Realistik olalım,Çokta kolay değil bu..

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
geliştirmede driver sorun olmaz yeni sistem yapsak haklı ama zaten yeni işletim sistemi yapabilsek zengin olurduk.

ben bu işlerden anlamam ama olursa var ya süper bir şey olur yatar kalkar dua eder size maxicep üyeleri

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
şu an cepten giriyorum size hayal olmadığını göstermek için küçük bir video yapıcam ufak bir değişiklik

C++ bilmiyorum ancak böyle bir şeyin düşünülmesi ve denenmesi bile takdire şayan.
Başarılar diliyorum.