Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)

Sponsorlu Bağlantılar

hasan356

hasan356

Üye
    Konu Sahibi
Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)

Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)

Alttaki yazıyı çeşitli devlet kanallarına (Tübitak, Amerika, Fransa, Almanya, vb…) ve çeşitli radyo televizyon kurumlarına (Kanal D, Haber Türk, Star, Atv, vb…) gönderdim ve hiçbir yanıt alamadım, attığım mesajı aldınızmı diye sorunca biz sizi sonra ararız dediler, bu projede amaç her ay vatandaşa 100-150 tl gelen elekrik su faturalarını 10-15tl ye düşürmektir…

(Bu linkdeki bağlantı ile alttaki yazıyı istediğiniz dile çevirebilirsiniz)


Nükleer enerji ile çalışan uçabilen, deniz altında hareket eden araç projesi.


Zamanda yolculuk.

Efendim iyi günler.


Dünya kendi etrafında saat'de 1600 km/h ile döner, dönerkende gece gündüz oluşur, güneşin etrafında da tam tur bir dönüşünü 365 gün 6 saat'de tamamlar. Demekki biz bir saat boyunca saat'de 1601 km/h ile hareket edersek 1 saat zamanda ileri gitmiş oluruz sizce ve bu hızı dahada artırırsak dünya zamanını sollayarak zamanda 10 yıl ileri gidebiliriz ?


Ayrıca kara deliklerin nasıl oluştuğu ve nasıl yapılabileceği ile ilgili bilgim var.


ftnda = Zamanda ileri gidilen gün sayısı

km/g(day) = Buraya yazılan hız 38400 km/h üstünde olmalı.

-1600 km/h ile normal zamanda 1 saat ilerleriz

-38400 km/d(day) (1600km/h X 24 saat) ile normal zamanda 1 gün ilerleriz


km/d
ftnda= ———————————
38400km/d


Bu formüle göre ışık hızı yani 300000Km/Sn ile 24 saat hareket edersek ışık bir günde 25,920,000,000km/g(day) hızına ulaşır bu hızı dünyanın bir günde yaptığı 38400km/g(day)'e bölersek, sonuç 675000 gün yani 24 saat sonra 1849 yıl zamanda ileri gideriz.



Kırşehir gazi ünüversitesi pazarlama bölümünü okudum. Uzay ve zamanla çok ilgileniyorum yurt dışından ünlü fizikçiler Professor Lawrence Krauss, Professor Ronald L. Mallett Türkiye'de Evrensel Bilgi Araştırma ve Uygulama Derneği Başkanı Muzaffer Kınalı'nın Yardımcısı Fatih Sak teorimin doğru olduğunu söylediler, hatta Fatih bey ile anlaşıp zaman makinası bile yapmak istedik fakat yeterli ödeneği bulamadık. Benim bu teorimde bana katılmayan Türkiyeden Prof.Dr. Cengiz Yalçın var.



Bu projeyi hayata geçirmek için kendi ülkem olan Türkiye'deki profesörler ve devletten yardım istememe rağmen gerekli ödeneği bulamadım, sizden dileğim bu projeyi uygulayabilmek için sizin ülkenizden yardım istemem, bu projede gerekli ödenek nedir bilmiyorum ama gerekli olan malzemeler bükme motoru araç gövdesi için fiber karbon yakıt olarak anti madde(Çok güçlü bir enerji ve patlatıcıdır) veya nükleer enerji. Bu proje sayesinde sadece zamanda yolculuk yapmakdan fazlası mümkün, eğer size zamanda yolculuk yapma kısmı saçma gözüktüyse bu teknoloji ile çok hızlı giden hava yolları aracına sahib olabiliriz, araç çok hızlı hareket ettiği için görünmez olabilme özelliğine sahib askeri alanda kamuflaj olarak kullanılabilir, aracın kalkan olarak kullandığı enerjiyi gıda alanında meyvelerin boyutlarını büyültmek veya küçültmek için kullanabiliriz, diğer gezegenlere yapacağımız keşiflerle belki aids veya kanser gibi ölümcül hastalıkların çaresini bulacağımız minareller bulabiliriz. Bu projeyi hayata geçirmek için devletinizin yardımlarını ve sizin cevabınızı bekliyorum.



Bu konuyla ilgili Amerika'danda herhangi bir yardım alamadım, bu projeyle ilgili sormak istediğiniz aklınıza takılan ne varsa sorabilirsiniz. 2036'da dünyaya çarpacak olan Apophis isimli yokedici göktaşını dünyaya çarpma rotasından bir kara delik oluşturarak saptırabiliriz.



Zamanda ileriye gittik peki geri nasıl geliceğiz. Şimdi ışık hızıyla gidersek geleceğe gidiyoruz bunu biliyoruz geri gelmek için kara deliğin içinde ışık hızıyla ilerlememiz gerekir. Ne alakası var derseniz şimdi bir elinize üzerinde galaksi resmi olan fotoğraf alın diğer elinize metre. Şimdi metreyle galaksinin boyunu ölçelim ben kendi resmimdekini ölçtüm 30 cm geldi, galaksinin merkezindeki deliğin resmini ölçelim 1 cm geldi. 30 cm lik içi su dolu kova alalım bu kovanın altına tam ortasına 1 cm'lik delik açalım kovanın tamamen boşalması 3 veya 4 dakika sürdü peki galaksinin tamamen kara deliğe sürüklenmesi neden bu kadar uzun sürüyor bunun sebebi kara deliğin içinde zaman tersine ilerliyor deliğin dışında ise zaman normal olarak ileriye doğru ilerliyor bu sebepden dolayı galaksinin tam bir tur dönmesi çok çok uzun sürüyor. Şimdi galaksimizin merkezindeki delikden içeri girelim diğer tarafdan çıkınca 6 milyar yıl geriye gittiğimizi düşünelim gördüğümüz ilk galaksideki kara deliği kullanarak 7,5 milyar yıl daha geriye gidelim işte karşınızda big bang. Aslında samanyolu galaksimizin kara deliğini kullanırsak 13.5 milyar yıl geriye gideceğimizi düşünüyorum çünkü galaksiler elektrikli süpürge gibi herşeyi içine çekerek büyüyor. Galaksiler tıpkı kütüphaneler gibi geçmişe dair görsel bilgiler taşır. Peki galaksimizdeki delik kapanırsa ne olur girdap o kadar hızlı ilerlerki bu hız yüzünden gezegenler parçalanır daha sonra parçalar birbirine çarpar.



Günümüz teknolojisinde nükleer enerji ile çalışan araçlar var bunlar jet motorlu uçaklar, deniz altılar, feribotlar gibi araçlar 2 gram nükleer enerji bu araçlarda tam 2 yıl da tüketiliyor. Fakat bu araçlardaki enerji çok kontrolsüz olarak çalışıyor bu enerjiyi öyle kontrol altına alabilirizki nükleer enerjiyle çalışan otomobil ve uçaklar yapabilmek mümkün. Nükleer enerjiyi nasıl daha iyi kontrol altına alabileceğimizle ilgili düşüncelerim var.



Peki kara delik projesiyle başka neler yapılabilir, uzak yerlerdeki gezegenlere seyahat edebiliriz, insan vücudunu kesmeden kalp nakli ameliyatı yapabiliriz yani neştersiz ameliyat yapılabilir.




Kara delik denince insanoğlu hep korkmuştur filmlerdeki gibi kara delikler gezegenleri yutmaz aslında kendi hakimiyetini sağlayacak kadar büyük bir kara delik oluşturduğumuzda mermi hızında bizden uzaklaşıp gider ve mermi gibi herşeyi parçalayarak ilerler peki neden derseniz bunun sebebi dünyanın dönmesindendir. Dünya döner kara delik olduğu yerde durur bu sebepden kara delik bizden uzaklaşarak gider. Uzaklaşmasın diye farklı yöntemlerle tutmaya çalışırsak işte o zaman üstünde durduğumuz dünya kara deliğin içine doğru sürüklenmeye başlar.



Hasan ŞAHİN.
E-Mail: [email protected]

veya

[email protected]

Cep: +90 537 700 99 30

Cep 2: +90 544 441 83 01


English

The text below in various states of channels (TUBITAK, America, France, Germany, etc ...) and various radio and television institutions (Channel D, Haber Turk, Star, ATV, etc ...) I've sent and received no response could, at message I have received the question, they we get back to you they said they are looking for, the purpose of this project to the citizens of each month from TL 100 to 150 Tubular is to reduce water bills to 10-15tl ...

( with the links following this link you can translate the language that you want the text )



Nuclear-powered flying car project moving under the sea .


Time travel.

Sir good day.


Hours 'time around the world with its 1,600 km / h and returns, while spinning day and night occurs , a full tour of the rotation around the sun completes 365 days and 6 hours' time . So we spent an hour hours' 1601 km / h for 1 hour if we move forward in time, you 'll be gone and this rate of increase than we overtake the world by the time we can go forward 10 years in time ?


Also how it is formed and how it can be made of black holes have information about .


Time to go forward in FTn = number of days in

km / d ( day) = 38400 here to post speed km / h should be at the top .

-1600 Km / h in normal times would advance one hour

-38 400 km / g ( day) ( 1600km / h X 24 hours) and 1 day in normal times would advance

km / d
Ftnda= -----------

38400km / d


Wherein by the speed of light , i.e. 300000km/sn 24 hours if we move the light day 25,920,000,000 km / g ( day) rate reaches this speed world day his 38400km / g ( day) to Dividing the result 675000 days i.e. after 24 hours 1849 year we go forward in time .



I read kırşehir marketing department of Gazi University. Space and time I am very interested abroad famous physicist Professor Lawrence Krauss, Professor Ronald L. Mallett in Turkey Universal Data Research and Development Association Chairman Muzaffer henna Assistant Fatih Sake my theory is correct, they said , even the Conqueror lord and negotiates a time machine to do even if we wanted but were unable to find sufficient funding . Prof. join me in this theory of mine from Turkey There Cengiz Yalcin .



This project to implement my own country, in Turkey, which professors and state aid despite wanting necessary appropriation can not find , you wish this project to apply from your country to ask for help , this project necessary appropriations do not know what , but the materials required bending engine for the vehicle body carbon fiber fuel in antimatter ( a very powerful energy and blasters ), or nuclear energy. Through this project only time travel do but more is possible, if you also make the journey part seems absurd if this technology is so fast that the air paths means we can have the car moves so fast that do not appear to be capable of military camouflage used as the vehicle as a shield that uses energy in food to reduce or to enlarge the size of the fruit may use discoveries we will make other planets maybe find a cure for deadly diseases such as aIDS or cancer, we can find minerals . The help of your government to implement this project and I'm waiting for your reply .



It did not get any help on the subject of career in America , this inserted into your mind that you want to ask about the project can ask whatever . That will hit the earth in 2036 destroyer named Apophis asteroid hitting the world can veer off course by creating a black hole .





How did we go further back in time coming, I . Now , if we go with the speed of light to the future , we know that we're going to come back in the black hole at the speed of light we need to progress . If you say what you have to do now taken a photo with a picture of the galaxy on the other hand, your hand to your feet . Now I need to measure the galaxy by the meter I measured 30 cm came one in my own picture , let's get a picture of the hole in the center of the galaxy came to 1 cm . 30 cm of water-filled bucket , let the hive below the middle 1 cm hole open a hive full discharge of the 3 or 4 minutes it took much of the galaxy entirely black hole drift why it takes so long it's because of the black hole in reverse time is moving hole is outside the time normally is moving forward because this occasion one full revolution of the galaxy very, very long time. Now let's get in from the hole in the center of our galaxy contralateral side of Exit 6 billion a year Suppose we go back we saw a black hole in the galaxy, using the first 7.5 billion years, let's go back more than a big bang here it is . In fact, if you use the black hole in our Milky Way galaxy 13.5 billion years , because I think we will go back into galaxies pulling everything is growing like a vacuum cleaner . Galaxies carries visual information about the past , just as libraries . So what happens if our galaxy vortex hole closes so fast forward speed because these planets are broken , then the components are multiplied together .


In today's technology there are nuclear-powered tools they jet airplanes, submarines , ferries, 2 grams of tools such as nuclear energy is consumed in these vehicles the full 2 years . But this means a lot of energy in trying this energy in an uncontrolled nuclear-powered car that could afford it under control and be able to make airplanes . Nuclear energy thinking about how we can get better control I have .



So what else can be done with the black hole projects , we can travel to the planets in distant places , the human body can do scalpel surgery can be done without interrupting the heart transplant surgery .


Black holes at the mention of mankind always was scared like the movies black holes planets does not swallow the fact that their dominance large enough to provide form a black hole , we bullets at the speed we get away from the expense and rounds things like breaking progresses so why if you say it's because the earth's rotation is from . The world stops rotating black hole where there is a black hole for this occasion goes away from us . If he tries to keep you away in different ways then they stood on the world in which we begin to drift into a black hole .



Hasan Şahin .

E-Mail: [email protected]

or

[email protected]

Mobile: +905377009930

Cell 2: +905444418301
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: RetaXter ve ___kaptan___


Joker.

Joker.

Üye
Anti madde diyene kadar okudum :D yav o daha elle tutulur kesin bi
şey değil ki istiyor adam. Onu dışı da galiba ingilizce olan kısım da Türkçe'den Google translate ile çevrilmiş :D read diye çevirmiş graduate olması gerekmiyor mu :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
hasan356

hasan356

Üye
    Konu Sahibi
Nükleer enerjide olur 1gr 4000dolar, 2 gr nükller enerji feribotlara 2 yıl yetiyo
 
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Güzel şeyler kulağa hoş geliyor ama ne yapabiliriz ki!
Başkaları sizin görüşlerinize inanmıyorsa ne kadar çabalarsanız çabalayin değişen Birşey olmuyor ama umarım gereken maddi ve manevi desteği bulursunuz :tebessüm: bir türk projesi olarak hayata geçer ve başarılı olursa mutlu oluruz :tebessüm:
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan356
Amarus

Amarus

Üye
''Demekki biz bir saat boyunca saat'de 1601 km/h ile hareket edersek 1 saat zamanda ileri gitmiş oluruz''
sen zamanı dunyadan ibaret sanmıssın öyle ki senin düşüncene göre dünyadan dışarı çıkıldıgında zamandan bagımsız olmamız gerekiyor, zamanda ileri gitmen için 1601 km/h 'i değil ışık hızını geçmen gerekiyor ama ışık hızını geçersen kütlen artacagından o tür bir aracı yapmak pek mümkün gözükmüyor şimdilik,abi aşagılama yada kötüleme olarak algılama ama keske fizik okusaydın zira yazının neresine el atsam havada kalıyor. teoreminin doğru oldugunu sanmıyorum varsa dogru oldugunu gösteren resmi bir belge,yazı lütfen paylasır mısın?

edit akbayram: bilim ve teknoloji başlığına kadar girdin konu açmadan önce keşke şu konuyu bir okusaydın abi.
Zaman Yolculuğu Geleceğe Gitmek Gerçekten Mümkün mü? - MaxiCep
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: rocco_06855, ogzhnoTr, DDorlion ve 1 kişi daha
Fatic

Fatic

Üye
Arog filmin de Özkan uğurun zamanda yolculuk teorisi bile daha mantıklıydı bence
 
  • Beğen
Tepkiler: hsyncmptr
hasan356

hasan356

Üye
    Konu Sahibi
''Demekki biz bir saat boyunca saat'de 1601 km/h ile hareket edersek 1 saat zamanda ileri gitmiş oluruz''
sen zamanı dunyadan ibaret sanmıssın öyle ki senin düşüncene göre dünyadan dışarı çıkıldıgında zamandan bagımsız olmamız gerekiyor, zamanda ileri gitmen için 1601 km/h 'i değil ışık hızını geçmen gerekiyor ama ışık hızını geçersen kütlen artacagından o tür bir aracı yapmak pek mümkün gözükmüyor şimdilik,abi aşagılama yada kötüleme olarak algılama ama keske fizik okusaydın zira yazının neresine el atsam havada kalıyor. teoreminin doğru oldugunu sanmıyorum varsa dogru oldugunu gösteren resmi bir belge,yazı lütfen paylasır mısın?

edit akbayram: bilim ve teknoloji başlığına kadar girdin konu açmadan önce keşke şu konuyu bir okusaydın abi.
Zaman Yolculuğu Geleceğe Gitmek Gerçekten Mümkün mü? - MaxiCep
Zamanda ileri atlamak ve geri gelmek için ışık hızını geçmene gerek yok kütle artmasının önünede geçilebilecek bir teknoloji var youtubede stephan hawking videoları kitapçılarda kitapları var izler okursan anlarsın..
Arog filmin de Özkan uğurun zamanda yolculuk teorisi bile daha mantıklıydı bence
Mantıklı geleni uygulayabilirsinAltta verdiğim link dede özkan uğur benzetmesi yapıldı cevabını verdim buyrun

 
Amarus

Amarus

Üye
abicim bak son kez artık abi diyorum çünkü troll olduğunu düşünmeye başladım. bana bir tane fizik diploması olan kişi tarafından onaylanmış ve senin bu teorini doğrulayacak bir kanıt göster bak cok degıl ya 1 tane sadece. abi lisedeki çocukları getirsem gülerler buna yapma gözünü seviyim bak bu da ikinci keklenişim ha ciddiye aldım. nolur bak yakın çevrende vardır illa liseli bir çocuk git ondan lise fizik kitabını al oku o zaman anlayacaksın bunun neden saçma oldugunu. verdigin linke baktım yarım saatten fazlam hebam oldu gereksiz şeyler konuşulmuş fizikten çakmayan 2-3 kişide sana hak verince hemen teorim doğru havasına girmişsin. yinede amacın için verdiğin bu azim tebrik edilesi. bir kez daha teorim doğru veyahut git bunu oku diyeceksen bir daha da ciddiye almam seni.
 
  • Beğen
Tepkiler: rocco_06855
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Şu anki bilgi,teknoloji ile zamanda yolculuk imkansız.Söylediklerinin çoğu şey havada kalıyor arkadaşa katılıyorum.Umarım doğru bilgiler ile bunu başaran bir Türk olur inşallah sen olursun ne diyelim
 
Serhan

Serhan

Üye
Konuyla alakalı değil ama başlıktaki İngilizce çeviriye yok turistler gelmiyo buraya :D
 
hasan356

hasan356

Üye
    Konu Sahibi
abicim bak son kez artık abi diyorum çünkü troll olduğunu düşünmeye başladım. bana bir tane fizik diploması olan kişi tarafından onaylanmış ve senin bu teorini doğrulayacak bir kanıt göster bak cok degıl ya 1 tane sadece. abi lisedeki çocukları getirsem gülerler buna yapma gözünü seviyim bak bu da ikinci keklenişim ha ciddiye aldım. nolur bak yakın çevrende vardır illa liseli bir çocuk git ondan lise fizik kitabını al oku o zaman anlayacaksın bunun neden saçma oldugunu. verdigin linke baktım yarım saatten fazlam hebam oldu gereksiz şeyler konuşulmuş fizikten çakmayan 2-3 kişide sana hak verince hemen teorim doğru havasına girmişsin. yinede amacın için verdiğin bu azim tebrik edilesi. bir kez daha teorim doğru veyahut git bunu oku diyeceksen bir daha da ciddiye almam seni.

Yurt dışından ünlü fizikçiler Professor Lawrence Krauss, Professor Ronald L. Mallett Türkiye'de Evrensel Bilgi Araştırma ve Uygulama Derneği Başkanı Muzaffer Kınalı'nın Yardımcısı Fatih Sak teorimin doğru olduğunu söylediler, hatta Fatih bey ile anlaşıp zaman makinası bile yapmak istedik fakat yeterli ödeneği bulamadık. Benim bu teorimde bana katılmayan Türkiyeden Prof.Dr. Cengiz Yalçın var.
Lisedeki fizik kitablarıyla çözemessin bu işi.
Lawrence M. Krauss ile görüştüm bana verdiği cevap bu: if you mean, would people find themselves in space if they travelled in time, because the earth has moved.. the answer is yes.
Anlamı cevabın evet diyo hızlandıkça zaman genişler diyo
Ayrıca trol mürol terbiyeli konuş sen burda verdiğim yazıyı okuyup anlamamışsın diğer forumdakini hiç anlamazsın bu şekil lakaid konuşacaksan admine söyle konuyu kitlesin ben senin askerlik arkadaşın değilim
Vaktinin heba olmasına gelince önce bu forumdaki yazıyı tam olarak oku anla sonra diğer forumlardaki kişileri eleştir.
Şu anki bilgi,teknoloji ile zamanda yolculuk imkansız.Söylediklerinin çoğu şey havada kalıyor arkadaşa katılıyorum.Umarım doğru bilgiler ile bunu başaran bir Türk olur inşallah sen olursun ne diyelim
100 yıl önceki teknolojiyle bu makinanın tasarımı mümkün diğer forumdada anlattım makina eski tip su yel değirmenine benziyo dedim hatta
Konuyla alakalı değil ama başlıktaki İngilizce çeviriye yok turistler gelmiyo buraya :D
Yabancı sitelerdede paylaştım onlarda buradaki yorumları okuyo
 
zombaka

zombaka

Üye
zamanda yolculuk söz konusu olamaz öyle bişey olması için paralel evren olması lazım bi arkadaş çok güzel bi şekilde anlatmistıda adını unuttum
 
hasan356

hasan356

Üye
    Konu Sahibi
zamanda yolculuk söz konusu olamaz öyle bişey olması için paralel evren olması lazım bi arkadaş çok güzel bi şekilde anlatmistıda adını unuttum
Zamanda yolculuk için paralel evrene ihtiyaç yok, yok illa paralel evren istiyorsan samanyolu galaksisinin diğer tarafı paralel evren...


 
zombaka

zombaka

Üye
Zamanda yolculuk için paralel evrene ihtiyaç yok, yok illa paralel evren istiyorsan samanyolu galaksisinin diğer tarafı paralel evren...


ama siz zamanda yolculuğu bulursanız bana haber verin süper loto 20milyon olmuş numaraları alırım
 
  • Beğen
Tepkiler: DDorlion, hasan356 ve CV-Aurora
Buraxlive

Buraxlive

Üye
"biz bir saat boyunca saat'de
1601 km/h ile hareket edersek 1 saat zamanda ileri gitmiş oluruz
sizce ve bu hızı dahada artırırsak dünya zamanını sollayarak
zamanda 10 yıl ileri gidebiliriz ? "

Merhaba, güzel yazmışsınız aklıma takılanları sormak istiyorum.
1601 km/h ile gerçekte gerekli araç hazırlandığıda nereye doğru hareket edeceğiz?
A noktasından B noktasına hareket ettigimizde tek fark; otobüs bir noktadan diger noktaya 6 saatte gider iken daha hızlı bir otomobil ile bu yolu 4 saatte gitmek ile aynı değil mi, yani zaman ve mekan aynı sadece yapılan iş daha hızlı?
Ve şuanda ben bu zamandayken örnegin bir hafta sonrasını yaşamadım. Zamanda ileriye gittiginizde yaşamadığım bir şekilde beni nasıl göreceksiniz?
 
  • Beğen
Tepkiler: DDorlion ve CV-Aurora
reaurora

reaurora

Üye
mümkün olursa ben 10 sene öncesine gideyim. trafik kazasında ölen amcamı kolundan tutup arabanın önünden çekeyim belki hayata geri döner :hmmm :zong:
 
  • Beğen
Tepkiler: DDorlion
Fenomenon

Fenomenon

Üye
sen karadeliği çok yanlış anlamışsın. kara deliğin adı delik ama kendi delik değil :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
modern fizikçiler nerde gösterin kendinizi :) :pro:
 
Fenomenon

Fenomenon

Üye
bu arkadaşı başka forumda daha görmüştüm. kendi evreninde yaşayan uçuk biri.
usta eğer bilime yardımcı olmak istiyorsan zaman yolculuğunu boşver uzay asansörü yapmaya çalış. köşeyi dönersin.
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
NEXUS

NEXUS

Üye
bu yazıyı iki forumda daha paylaşmış belki vardır da zamanda yolculuk olsa gider geleceğe geleceğin telefonunu , bilgisayarını , oyunlarını filan çalar zamanıma döner millete hava atarım :ehe , 60 gb telefonda çıkar o zamanlar :hmm :ehe
 


Üst Alt