ZaHmEtSiZ tikla KAZAN turk sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
ZaHmEtSiZ tikla KAZAN turk sitesi
yepyeni bir site gunde 1 tl ye yakin kazanirsiniz tek yapmaniz gereken siteye kayit olduktan sonra reklamlar kismina tiklayip ordaki siteye teker teker tiklayip 30 saniye beklemek sadece tiklayin bi sure sonra kapatin size bi zarari yok arkadaslar baska islerinize bakmaya devam edin 5 dakanizi almaz ayrica bi siteye tikladiginizda baska reklam sayfalari vs acilmasida soz konusu degil.
Sitemize üye olun Reklamlar sayfamızdaki Linklere tıklayın 30 saniye bekleyin. Tamam grafiği çıktığında üye hesabınıza ücreti eklenmiş olacak. Hesabınızda 25 TL olunca banka hesabınıza nakit talep edebilirsiniz

Sitemizdeki reklamlardan para kazanmak için hemen ücretsiz üye olun. Zahmetsizce evinizin rahatlığında para kazanmanın keyfini yaşayın.

BURDAN kAYiT

kayit icin

jeki01

Üye
selam.
deniyelim bi.
tesekkurler.

Konu Sahibi
rica ederim evet zarari yok kisayollara ekledim gunde iki sefer baktinmi tamamdir sabah aksam bu kadar yani

sen hiç kazandın mı?
yoksa yeni mi başladın ?

Konu Sahibi
site yeni zaten ama dedikleri para miktari 25 tl ulasmak zor degil 3 tl zaten onlar veriyor bi zahmeti yok

er7705

Üye
günde 0,25 kurus ayda 7.5 tl eder

hayalist

Üye
Yeni üye oldum ve 0,17 kuruş kazandım. 25 Tl'nin birikmesi için aylar geçmesi lazım. Zaten üye sayısı arttıkça yakın zamanda hesaba yükleme limitini 50 TL'ye yükseltirler.. Sonra 100 TL..

kthy43

Üye
İşe yaramaz.Aylarca bunla vakit öldürmeye değmez bence

Burdan para kazanmak fenerin türkiye kupası alması kadar zor 5 kuruş bile vermiyor reklamlar :d

refans linki ni nerden alcam bulmadım bari ref le para toplim

kaç para veriyor ref li üye getirince

Konu Sahibi
valla bana bi zarari yok gunde 14 site falan veriyor tikliyorum yani ne olcak ki gunde bi suru reklamlara tikliyoruz istmeden de olsa bunada isteyerek tikliyorum suan 5.4 tl

SİTE YÖNETİCİSİ YOK MU BU SİTEDE KAÇ KERE UYARDIM SİZİ

DARULMENDEP İN İMZASINDA SAHTEKARLIK VAR...

O mesajı gönderenlerden 50 KONTOR KESİLİYOR VE KENDİ OYUN HESABİNA OYUN PARASI GDİYOR BU ŞAHSIN HESABINA

LUTFEN İLGİLENİN..!

Konu Sahibi

ozel msj atabilirsin

neyse boşwer sitenin başıboş olduğu belli ne uğraşcam

Karahasan

Emekli Yönetici

Ilgilenecektir. Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...