Telefon Tavsiyesi Z3 aldım fakat yorumlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Z3 mü, İphone 6 mı, Note 4 mü?

• Kullanılan toplam oy
    23

tgrlylmz

Üye
    Konu Sahibi
Z3 aldım fakat yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar dediğim gibi Sony Xperia Z3 almıştım 2 ay önce kendi biriktirdiğim parayla. Yalnız çevremdekiler sürekli aptallık ettiğimi parmaı çöpe attığımı düşünüyor. İphone 6 veya Note 4 almadığımdan dolayı bu da. Note 4ü ve İphone 6'sı olanlar afedersiniz laf sokup duruyor ben karşılık vermiyorum :D sizin yorumlarınız nelerdir?

beni cezbeden tek şey üstüne SONY yazması ve ona duyduğum güvendi...

kralberk13

kralberk13

Üye
bak keyfine onlara bakma sen hangi telefonda rahat ediyosan onu kullan z3 güzel onlar işin artistliğinde

yunus486

yunus486

Üye
Şarj konusundada sen esirgeme onlardan laflarını.

byAndroid

byAndroid

Üye
Suya sok çıkar görsünler farkı :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
yunus486

yunus486

Üye
Tozlanmis bir yikiyayim de :D

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
kralberk13

kralberk13

Üye
bide onlar kendi telefonlarını yıkasın görelim :D

MaxipmaN

Üye
telefon yerine numaranı değil de z3 yaz forumda havan olsun :ehe

kralberk13

kralberk13

Üye
katılıyorum :D

kadikoy

kadikoy

Üye
z3 özellikleri iphone dan kat kat üstündür.iyi günlerde kullan.
her 2 sindede 3g şebekesi üzerinden görüşme imkanı olmadığından tercihlerim değildir.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
abimde z3 var güzel telefon milletin lafına bakma. hoşuna ne gidiyosa onu kullan (herkesin telefonuna kimse karışamaz) :D:hmmm

tgrlylmz

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR hepinize çok çok teşekkür ediyorum bana vakit ayırdığınız için çok sağolasınız hepinizin dediklerini yapacağım inşallah :) eksik olmayın

Invoke

Invoke

Üye
İyi yapmışsın, sıkıntı yok bence.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle ve onlara kimin patron olduğunu göster.

• Beğen
Tepkiler: yunus486
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Telefon alma özgürlüğü tag'i yaratıyorum...
#TelefonumaDokunma :ehe

0MG90

0MG90

Üye
Onlar Samsung ve Apple'dan başka marka bilmiyorlardır. Bu markalar genelde hava atmak için var.

kralberk13

kralberk13

Üye
aynen ben birisine gmd demiştim dediki o ne :D onlar çöp diyo s3 ü satıyodu salak :D

zencibitc

zencibitc

Üye
Gözlerinin önünde suya sok yeterli olucaktır.

Preloader

Preloader

Üye
Herkesin kendi görüşüdür ama ben direkt olarak İphone 6'yı eliyorum işletim sisteminden kaybediyor işletim sistemi dediğin açık olucak kısıtlamalarla uğraşmayacaksın jailbreakmiş falanmış androidde basarım root'umu bakarım keyfime varsın İOS kadar stabil olmayıversin :tebessüm: . Geriye Note 4 kaldı, samsung'u sevmiyorum cihazları çok dayankıksız ama kabul ediyorum işlemci olarak Note 4 Z3ten önde önde fakat eğer androidde çok abartı şeyler yapmıyorsan standart bir kullanıcıysan z3 zaten her yönüyle yeterli olcaktır zaten eline bir Z3 bir de Note 4 aldığın zaman Z3ün verdiği o sağlamlık hissini note 4 veremez. Tabiki bunlar benim düşüncelerim ama Z3 mü Note 4 mü deseler direk Z3e atlardım bataryası kamerası sağlamlığı su geçirmezliği tasarımı olsun Z3 her yönüyle alır diyorum. Z3ün çok daha iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum. :)

Üst Alt