drm sony e özel olan fonksiyonların dosyası diyebiliriz. bootloader kilidi kalkarsa bu özellikler gider ve asla geri gelemez. bootloader kilidi kaldırmadan root yöntemi varsa öyle yapın. sony e özel dediklerim ise ekran ayarlarında süper canlı mod gibi özellikler. ve kamera gece çekimindeki performansını kaybediyor.
drm sony e özel olan fonksiyonların dosyası diyebiliriz. bootloader kilidi kalkarsa bu özellikler gider ve asla geri gelemez. bootloader kilidi kaldırmadan root yöntemi varsa öyle yapın. sony e özel dediklerim ise ekran ayarlarında süper canlı mod gibi özellikler. ve kamera gece çekimindeki performansını kaybediyor.
mrb
bende z3c rom yüklemek için bl kilidini açtım (DRM key yedeğini almıştım geri yüklemedim daha) ama kamera ve süpercanlı mod yada başka bir sorun ile karşılaşmadım
android 5 ve 6 pil performansından dolayı rom işine giriştim ama telefona uygun stabil rom bulamadım (cyanogenmod ve mıuı rom başka rom varmı bilmiyorum ) slim rom varmış onunda link bulamadım .
rom bulamayınca 4.4.4 sürüme geri döndüm önceden 12 saat %48-50 arası olan şarj durumu şimdi %80-83 arası
eğer 4.4.4 tabanlı cynogen mod rom varsa paylaşırmısınız
Şuanki xperia z5 serilerinde root atmak için bootloader kilidini kırmak şart. herkes bootloader kilidini kırmadan root atmak istiyor. Xda daki muhabbet şu. bu işlem zor ve garantiyi devre dışı bırakmadan yapılmak isteniyor ve çoğu xda okuyucusu bu olaya para koydu diyebiliriz. Lafı kısası bootloader kilidini kırmadan root atabilene paralı ödül var.
ne hangi yöntemle kırılıyormu ? bootloader zaten kırılabiliyor amaç kırmadan root atabilmek çünkü bootloaderi kırınca bazı özellikler gidiyor ve geri gelmesi imkansız gibi birşey. kamera performansı düşüyor ve süper canlı mod gibi özellikler çalışmıyor
Merhaba,ben orjinal stock rom yükledim telefona (android 5.0.1 sürümü) daha sonra konuda belirtilenleri yaptım. Fakat wifi açılmıyor veya google play durdu hatası alıyorum nerde yanlış yapmış olabilirim ?
Model Sony Xperia Z2
Şuanki xperia z5 serilerinde root atmak için bootloader kilidini kırmak şart. herkes bootloader kilidini kırmadan root atmak istiyor. Xda daki muhabbet şu. bu işlem zor ve garantiyi devre dışı bırakmadan yapılmak isteniyor ve çoğu xda okuyucusu bu olaya para koydu diyebiliriz. Lafı kısası bootloader kilidini kırmadan root atabilene paralı ödül var.