Tamam iyi güzel diyosundaNote2de 7saat 34 dakika almistim az önce %90sarj ve 1s ekran suresi alarak aligim zamana göre performansinin ayni oldunu gordum
Ayrica 1920x1080 ne ara 1280x720nin 2 kati oldu?
Birisi 5,5 inç 720p diğeri 5,2 inç 1080p pratikte iki katıdır.İşin şakası bir yana yanlış yazmışım o an ne düşünüyordum kim bilir.Konu açan arkadaş senin niyetin telefon almaksa bütçe ver daha iyi şeyler önerebiliriz,fakat şu anda deveyle pireyi karşılaştırıyoruz.424ppı ve 267pp fark çokTamam iyi güzel diyosundaBirisi 5,5 inç 720p diğeri 5,2 inç 1080p pratikte iki katıdır.İşin şakası bir yana yanlış yazmışım o an ne düşünüyordum kim bilir.Konu açan arkadaş senin niyetin telefon almaksa bütçe ver daha iyi şeyler önerebiliriz,fakat şu anda deveyle pireyi karşılaştırıyoruz.

Kesinlikle katılıyorum küçümsenemez bu fark bence. Derinlik gerçekten önemliymiş bunu diğerleri ile karşılaştırınca daha çok anlayabiliyorum424ppı ve 267pp fark çok![]()
pil ömrü olarakta z2 daha iyi diye biliyorum?Sadece pil perfornansını kıyaslayacaksan Note 2 önde.
Hayır değil. Aynı koşullar altında S-Pen takılı halde iken Note 2 daha iyi gidiyor.pil ömrü olarakta z2 daha iyi diye biliyorum?
hocam ayarlardan S-Pen algılamayı kapatsak takılı olup olmamasının önemi olur mu?Hayır değil. Aynı koşullar altında S-Pen takılı halde iken Note 2 daha iyi gidiyor.
Onu kapatırsan S Pen takılı olsa bile dijitizer (S-Pen güç kaynağı) çalışmaya devam eder ve şarjı azaltır.hocam ayarlardan S-Pen algılamayı kapatsak takılı olup olmamasının önemi olur mu?