hajkhanx33
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam öyle sıkıntılar yaşamadım ben iphone 5 için optimize edilmiş o nda düzgün çalışıyo diyo işte mesela iphone 6 plus da bazı uygulamalar düzgün çalışmıyo optimize edilse düzgün çalışır öyle düşünAradaki fiyat farkı na dayanan ozellikler beni cezbetmiyor suan bide su app storede ip 5 icin optimize edilmistir dior ne anlama gelior ve 4s kullanirken wifi sorunu yasamistim tel donuyordu acinca wifiyi buzluqa felan koydum calisiordu tekrar bozuluyodu bu sik karsilasilan bi sorun deildir iphonlarda umarim
Bu arada parmak izi okuyucu harbiden stabil calisiyormu
Tamamen aynısı annemdeki 4s te var. Garantide bitti illahlah getirdi resmen kendikinden kapanma wifi desen çalışmaz.Aradaki fiyat farkı na dayanan ozellikler beni cezbetmiyor suan bide su app storede ip 5 icin optimize edilmistir dior ne anlama gelior ve 4s kullanirken wifi sorunu yasamistim tel donuyordu acinca wifiyi buzluqa felan koydum calisiordu tekrar bozuluyodu bu sik karsilasilan bi sorun deildir iphonlarda umarim
Evet stabil çalışıyor.Aradaki fiyat farkı na dayanan ozellikler beni cezbetmiyor suan bide su app storede ip 5 icin optimize edilmistir dior ne anlama gelior ve 4s kullanirken wifi sorunu yasamistim tel donuyordu acinca wifiyi buzluqa felan koydum calisiordu tekrar bozuluyodu bu sik karsilasilan bi sorun deildir iphonlarda umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?