Uygulama Z1 Güvenli Mod

Sponsorlu Bağlantılar

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
Z1 Güvenli Mod
Arkadaşlar telefon birden kapandı ve tekrar başladığında güvenli mod olarak başladı ne yaptıysam çıkaramadım bu moddan ses kısma tuşuda çalışmıyor bu moddayken ne yapmam lazım yardım edin.Yardımcı olabilecek kimse yokmu :(çıldırmak üzereyim galiba telefon çöp oldu ne yaptıysam ne denediysem bi türlü çıkmadı güvenli moddan

fk555897

fk555897

Üye
Telefonu kapatıp bataryayı çıkarıp birkaç dakika beklet. Sonra Power tuşu ile telefonu aç düzelmesi gerekiyor.

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Z1 kardeşim batarya çıkmıyorki :(

The Shadow

The Shadow

Üye
Format at. Cihazi kapatip actiginda cikmiyorsa baska yapilabilecek bisey yok gibi.

NextWorld

NextWorld

Üye
Kardes ses kisma basarsan guvenli mod acilir
Yani ses kismayi tamir ettrimen gerekSes kisma takili kalmistir

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
inşallah düzelir kardeşim ozaman ben ses kısma tuşunu tamir ettiriyim
birde bi kaç yerle görüştüm su geçirdiği için bu sorun görülüyor genelde dediler doğru olma olasılığı varmı acaba ?

Noctuam

Noctuam

Üye
micro sd vs. giriş yerlerini iyi kapadıysan su geçirmez. Geçirsede böyle bir soruna yol açmaz.

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
micro sd vs. giriş yerlerini iyi kapadıysan su geçirmez. Geçirsede böyle bir soruna yol açmaz.
bende öyle düşünüyordum kardeşim ama mutanat arkadaşın dediği gibi galiba sorun ses tuşunda telefon su geçirdi büyük ihtimal ve ses tuşu oksitlenme yaptı ve sürekli basık olarak görüyo telefon bu yüzdende güvenli modda başlıyo telefon büyük ihtimal tuş değişiminden sonra sorun hallolacak.Neden böyle düşünüyor diye soracak olursan telefon kapanmıştı güvenli modda açılmıştı ses kısma tuşuna bastım çalışmadı birazcık durduktan sonra birden çalışmıştı ve kapatıp açınca normal modda çalışmaya başlamıştı bi kaç gün sonra kapandı ve birdahada güvenli moddan çıkmadı ses tuşuda çalışmıyor hiç.

NextWorld

NextWorld

Üye
Ewt tamir ettir düzelir.

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar sorun çözüldü :) tamda tahmin ettiğimiz gibi su almış ses kısma tuşu kısa devre yapmış oksitlenmeden dolayı bu yüzdende güvenli moddan çıkmıyormuş açıp temizleyince düzeldi 35 tl ücret aldı telefoncu 135 alsa bile zoruma gitmezdi valla 1 saatte halletti :)

The Shadow

The Shadow

Üye
evet arkadaşlar sorun çözüldü :) tamda tahmin ettiğimiz gibi su almış ses kısma tuşu kısa devre yapmış oksitlenmeden dolayı bu yüzdende güvenli moddan çıkmıyormuş açıp temizleyince düzeldi 35 tl ücret aldı telefoncu 135 alsa bile zoruma gitmezdi valla 1 saatte halletti :)
Gecmis olsun :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt