:Z diski nasıl silinir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sagopacıyız79

Sagopacıyız79

Üye
    Konu Sahibi
Krdeş ztn pahalı bisi deık bisi olsada gözüme gelmez 30 tlye aldım ztn

sublieutenant

sublieutenant

Üye
madem ki yapmak istiyorsun,
Nokia Navifirm programını indir.
Telefonun 6680 versiyonunu *#0000# yaparak öğren ve bu programla aynı versiyonu indir
Ardından Nokia Editor beta 7 programı var piyasada (cfw bölümünde bulabilirsin) bunu indirip nokia navifirmle indirdiğin versiyonun rofs dosyasını aç (klasör halinde açılacaktır)
pcde istediğin değişikliği yapıp aynı programla tekrar imajı topla..
ardından Jaf programını indir, bir ara kablo yardımıyla bu düzenlediğin dosyayı jaf yardımıyla telefona flaşla..
Hepsi bu... :oke:

yunus5055

yunus5055

Üye
madem ki yapmak istiyorsun,
Nokia Navifirm programını indir.
Telefonun 6680 versiyonunu *#0000# yaparak öğren ve bu programla aynı versiyonu indir
Ardından Nokia Editor beta 7 programı var piyasada (cfw bölümünde bulabilirsin) bunu indirip nokia navifirmle indirdiğin versiyonun rofs dosyasını aç (klasör halinde açılacaktır)
pcde istediğin değişikliği yapıp aynı programla tekrar imajı topla..
ardından Jaf programını indir, bir ara kablo yardımıyla bu düzenlediğin dosyayı jaf yardımıyla telefona flaşla..
Hepsi bu... :oke:

... Pc ayağının olacağını söylemiştim :D .. Adam biliyo abi ...

Sagopacıyız79

Sagopacıyız79

Üye
    Konu Sahibi
Tmm kablo haftaya gelio bozana kadar uğraşcam

Bu arada yunus krdeş elden aldıgım için bu kadar ucuza aldım yoksa 50-60 tl arası

yorumlarınız için çok sago'lun

yunus5055

yunus5055

Üye
Himm tamam ... Bu yaz n70 alırken 6680 ne 90 100 tl filan demişlerdi ... N70 si 110 na aldım .. Ama çok temiz bi tel ... Şansa iyi geldi :)

Sagopacıyız79

Sagopacıyız79

Üye
    Konu Sahibi
Burda kutusunda n70 160 tl diorlar orjinal kılıf daha faturasi içinde hiç kullanılmamış kimse yüzüne bakmıo burda telefondan anlıyan kimse yok %80 i çin malı kullanıo

mygreeneagle

Üye
arkadaşlar benimde böyle bir şeye ihtiyacım var z'den bir iki dosya silmem lazım ama flaslamakla uğraşmak istemiyorum biraz araştırdım bilgisayara yüklenen bir sürücü ile (sanırım ismi usb generic driver) z'ye ulaşılabiliyor. telefon kapalıyken bilgisayara bağlayıp power düğmesine bir kez basarak yapılıyormuş denedim gerçektende birşeyler oldu windows tanıyor ama sürücüsünü bulup yükleyemedi bu sürücüyü bulmak çok zormuş çok aradım ama bulamadım elinde böyle bir birşeyler olan varsa paylaşabilirse sevinirim

evren991

evren991

Üye
arkadaş kamerayı sildi 6600 da ona sorayım cevap atarım

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
z dosyasını silemezsin birader ne yaparsan yap ama illa da ugraşcam falan diyosan sana katılıyorum elbet vardır bir yolu

ahmet 14

Üye
nokia 6260 yok :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt