:Z diski nasıl silinir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
:Z diski nasıl silinir
Arkadaşlar 6680 :z diskindeki birkaç dosyayı silmek istiyorum m-cüzdan sekreter gibi işe yaramayan programlari pc veya telde z diskini silebilecegim bi program varmı acaba biraz degişik iyi olur galiba
Şimdiden Teşekkürler

Yok sanırım kardeş ... Korumalı bir diske müdahale edilemiyor ...

Mrt045

Üye
z rom diskidir silemezsin telefon açılmaz.

[ENGİN]

Üye
boşuna Z dememişler son...

Tepkiler: sublieutenant
    Konu Sahibi
Yaw silinmez olurmu muhakkak bi yolu vardır hem diski silmicem birkaç .aif dosyasını silcem

Konu Sahibi
İşte o yolu bilen kişile vardir eminim ama paylaşmıolar sanki mezara götürecekler

[ENGİN]

Üye

Kardeşim mutlaka bir yolu vardır ama senin düşündüğün kadar kolay olduğunu sanmıyorum

z den silebilirsın bir yolla ama tel sürekli restart atma riski olabilir.dosyalara ulaştın diyelım hangısin ne oldugunu çok iyi bilmen gerekır!

Konu Sahibi
Ben %70 inin az çok ne işe yaradıni biliorum benim amacım sadece menüdeki ikonlar kalksın sadece bir kaç pro kalsın menü çok kalabalık olmasın hemde öğrenmel lazım bilen varsa lütfen saklamasın

serinaga

Üye
İLGİNÇ , kardeş dediğin özelleklere sahip cfw'ler var yükle gitsin, ne uğraşıyorsun 2 dosya için ???

Konu Sahibi
Krdeşim bunu ögrenirsem bana göre baya bi yol katetmiş olcam hem belki ilerde symbiani androide çeviririm olmazmı
çokmu abarttım

[ENGİN]

Üye
burda kimse bildiğini saklamaz bunu ögren ilk önce cw ler var bir sürü deneyip bakabilirsin forumda bu işlerle ugraşan emek veren arkadaslar var onlarda biryere kadar dosyalara ulaşabılıyorlar.

Konu Sahibi
Ok krdeşim bakcam androidlerde yapıolarmıs ama s60v2 de varmı bilmiom

S60 v2 de cw olduğunu sanmıyorum varsa bende uğraşırim baya ... Cw lerin v3 ve v5 lerde izin olmadan düzenleme yapmanı sağlayan şeyler olduğunu biliyorum ben ama ? .... Senin bunu istemendeki amaç menüyu seyreltmekse benim yolumu deneyebilirsin ... Arkadasm menüyü klasör klasör gruplarsan sadece 9 tane simge gözükür kasma olayı olmaz ... Örneğin benimki ilk mesajlar , 2 rehber , 3 bağlantı klasöru ( net ve bağlantı ile ilgili klasörler ) , 4 ekstralar ( ıvır zıvır özellik ne varsa ) , 5 araçlar ( ayarlar , temalar vs ) , 6 oyunlar , 7 programlar ( xplore , sözlük , smartsetting vs ) , 8 resimler ( galeri , kamera , coreplayer vs ) , 9 mp3 .... Kullanma hızınıda baya artırır ...

---------- Eklendi @ 12:46:36 ---------- Yazıldı @ 12:40:42 ----------

Ama şu da var yapılsa bile pc ayağıda olur kesin ... Phonex programı gibi bir programdan yapılabilir ... Yinede bilmiyorum ...

Konu Sahibi

Krdeş kasma sorunu yokda bunları öğrenmek lazım bence nerde ne zaman lazım olacağı belli olmaz
yorumlarınız çok saolun

bilgisayarda sistemin yüklü olduğu yerel diski silmekle telefondaki z diskini silmek arasında hiçbir fark yok..
Yani makinanın hayatıyla oynama dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...