sertifikalandırılmış hali.direk yükleyebilirsiniz.ama programdan çok şey beklemeyin.isteniyor diye ekledim.bilemiyorum n97 de sorunlu olabilir.diğer telefonlarda normal çalışabilir belkide.selamlar
arkadaşlar 5800 da zıp ve exe uzantılı uygulamaları telefona kuramazsınız neden milleti kandırıyorsunuz bu mesaj sadece sana deil tüm gereksiz uygulama yükleyen ve konu açan şahıslar için lütfen çalışan uygulamalar için uğraşın
--------------- Ekleme ---------------
biz bu flash videoları ve web ten direkt video izleyebilmek için biraz beklememiz gerek zaten gereken çalışmalar sürüyor örneğin macromedia flash player 5 yalnız sis ve sisx uzantılarda olmalı şimdilik web ten video için vtab programı ile yetinmeliyiz
O ilgili zip dosyasının içini açarsan gerekli dosyana ulaşırsın. Ayrıca forumda dolaşan az çok bilir *.exe uzantılı dosya türünün windows ta çalışacağını ve de telden nete girip bi video nun flash ile çalışacağını da bildiği gibi. Arkadaşlar bilg. teknikeriyim 5800 kullanıyorum bi önceki sürümde face den ve youtube den direk video izliyordum bi sonraki sürümde sıkıntı var diğer tarayıcıları kuralım onlarda çalışır düşüncesini bırakın. Olmazsa ben bi flash yazacam nerdeyse Bekleyin; sabrın sonu selamettir.
arkadaşlar bazı programları nokia desteklemediği için bu hatayı alıyorsunuz bunun tek çözümü programları sertifikalandırmak sertifikalandırma nasıl yapılıyor buradan öğrene bilirsiniz
nokia 5230 için kaliteli video izleme flash player var mı ya . bende var bitane youtubeden video izleyebiliyorum ama çok kalitesiz hiç bisi anlasılmıo videoda . çözünürlüğü yüksek bi flash linki atarmısınız symbian uyumlu heralde nokia 5230 . simdiden tesekkürler