Yüzyılın takası !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Yüzyılın takası !
Yüzyılın takası !

İspanyol spor gazetesi Marca, İngiltere'nin Arsenal kulübünün, Samuel Eto'o'yu transfer etmek için Barcelona'ya 25 milyon euro ve Fransız golcüsü Thierry Henry'i teklif ettiğini yazdı. Gazetede bu yazın en "bomba transferi" olarak verilen iddiada, Arsenal Teknik Direktörü Wenger'in, Eto'o'yu gelecek sezon için kesinlikle istediği ve Barcelona ile pazarlıkların başlatıldığı ifade edildi.

Milliyet

FReNzY-1907

Üye
gerçekleşmez

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
İlginç bir takas yorumsuz...

chadashh

chadashh

Üye
way bea koskoca henry ne kdr düştü ama gerçekleşceğini sanmıorm

POWER

POWER

Üye
Öle bişi olamaz sanmıyorum...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar Her Sezon Sonunda Ortaya Atilan Transfer Söylentileri Tabi Bazilari Istisna Da Olsa Gerçekleşebiliyor.

Caine

Caine

Üye
ben çok normal bişey. şu anda dunyanın en buyuk golcüsü bana göre eto'o. fiyatıda bana göre 50 milyon euro havada eder. e henryde en az 25-30 milyon euro ediyor. yani henry ucuza gitmiyor. ikisinide severim ama insallah gerceklesmez de ikiside takımlarında kalır :)

chadashh

chadashh

Üye
aslında böyle bir transfer gerçekleşirse dengeler bozulur ortam daha da alevlenir değişiklik güzel şeydir ;)

Quattro

Quattro

Üye
Henry Arsenalle özdeşleşmiş bi futbolcu bence olmaz böyle bir takas.Hakan Şükür Gs için neyse Tuncay Şanlı Fenerbahçe için neyse Thierry Henry de Arsenal için odur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...