Yüzünüze Uygun Saç Ve Sakal Modeli Seçimi

Konu Sahibi
20 ama köselik var biraz çene altında var azıcık o kadar.

Ben 17 Yaşındayım Sakal Bıyık Çıkıyor Ama O Kadar Sert Değil Sadece Çenemin Üstünde Ki Yer Ve Hemen Yanı Biraz Geç Çıkıyor. 3, 4 Hafta Gibi Bi Sürede Şöyle Oluyor.

----------Eklendi @ 23:06:08 ---------- Yazıldı @ 23:05:53 ----------

Sarımsak Falan Sür Belki Faydası Olur

----------Eklendi @ 23:10:16 ---------- Yazıldı @ 23:06:08 ----------

sakallar ve bıyık çıksın da tatilde saçları kısa tutcam.bana bu halimle çok kısa saç yakışmıyor,uzun saç yakışıyor ama sakallar çıkınca kısa saç da yakışır heralde.

Sakallar Çıkınca Yakışır Tabii Bende Saçları Uzatıyorum Tek Kötü Yanı Kabarıyor İşte

----------Eklendi @ 23:11:50 ---------- Yazıldı @ 23:10:16 ----------

sakallar böyle turuncumsu kahverengimsi renkte çıkınca

Kumral Mısın ???

Tepkiler: mangdaşire ve Tuba.Erva
][/B]Sakallar Çıkınca Yakışır Tabii Bende Saçları Uzatıyorum Tek Kötü Yanı Kabarıyor İşte
çıkacak çıkacak hissediyorum şu ana kadar 2 kez jilet vurdum şimdi biraz kötü duruyor(bazı yerlerde çok az seyreklik var) 1-2 kez daha jilet vurursam 1-2 aya pala bile olurum

Tepkiler: Tuba.Erva
zeytınyagını ılık suda yayp sürün yüzünüze sac uzatmada ıse yarıyo belkı burdada işe yarar
yada menekse yagı

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
evet

Konu Sahibi

çıkacak çıkacak hissediyorum şu ana kadar 2 kez jilet vurdum şimdi biraz kötü duruyor(bazı yerlerde çok az seyreklik var) 1-2 kez daha jilet vurursam 1-2 aya pala bile olurum

Ben Lise 2 Den Beri Oluyorum Şimdi Lise Sona Geçtim O Bi Önceki Fotoğraftaki Gibi Sert Çıkmıyor Sakallar. Askerde Anca Sertleşir Bu

----------Eklendi @ 23:26:57 ---------- Yazıldı @ 23:22:45 ----------

Sen Uzat Sakalları Biraz, Sonra Alışırsın Çevrendekileri De Alıştırırsın. Ama Alıştıktan Sonra Kesmesi Zor Oluyor

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
onu çok demedim pek yakışmıyor böylesi daha iyi

konuyu nereye cektım tebrık edıyorum kendımı :

Konu Sahibi
Belki De İskoçtur Kim Bilir

Tepkiler: Tuba.Erva