Niizuma.Eiji
Üye
Forum üzerinde ikinci çevirim bumillet , dümdüz yazınca değişik manzaralar ortaya çıkıyor.
Evet yazdığından tamamen farklı bir anlam çıkarmıştım
Birde harf eksikliği yanlışlığı olunca tam oluyorForum üzerinde ikinci çevirim bumillet , dümdüz yazınca değişik manzaralar ortaya çıkıyor.
Birde harf eksikliği yanlışlığı olunca tam oluyordefalarca okuyup ta yorum yapın o zaman
Evet yazdığından tamamen farklı bir anlam çıkarmıştımBirde harf eksikliği yanlışlığı olunca tam oluyor

biz yazıcağımızı yazdık gerisi sana kalmış.eyvallah kardeşim saol
- - - Eklendi - - -
ya arkadaşlar hepiniz yardımcı olmaya çalışsıniz da çok az kısmı sorularıma cevap vermiş ben nasıl yüzebılirm ? Önce okuyarak sonra pratiğe dökerek öğrenme şansım yokmu ? Bide gerektiğinde nasıl bogulmaktan kurtula bilirim ?
- - - Eklendi - - -
ya arkadaşlar hepiniz yardımcı olmaya çalışsıniz da çok az kısmı sorularıma cevap vermiş ben nasıl yüzebılirm ? Önce okuyarak sonra pratiğe dökerek öğrenme şansım yokmu ? Bide gerektiğinde nasıl bogulmaktan kurtula bilirim ?
Arkadaşlar teşekkür ederim herkez yardımcı olmaya çalışmış) şimdi 28 yaşında yüzme kursuna gitmek iyi olmaz sanırım
)
Arkadaşlar teşekkür ederim herkez yardımcı olmaya çalışmış) şimdi 28 yaşında yüzme kursuna gitmek iyi olmaz sanırım
)
)