Yüzme :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Forum üzerinde ikinci çevirim bu :ehe millet , dümdüz yazınca değişik manzaralar ortaya çıkıyor.

Evet yazdığından tamamen farklı bir anlam çıkarmıştım :ehe Birde harf eksikliği yanlışlığı olunca tam oluyor

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş açıklamış teşekkür ederim :)) tunceli de olan varsa misafirliğe gidebilirim tek kişiyim günde 3 ogün yemek yerim 1 haftalığına kalınacak yer arıyorum

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
DDorlion

DDorlion

Üye
anlaşılır ama zaten girdimmi 5 dk sonra yüzersin :D

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Ya yüzme bilmeden yüzerım sorun yok :)) tunceliye gidiyorum tuncelide olan yokmu

ByGolsime

Üye
Ben havuzda 2-3 günf kendm öğrendim şuan herhafta pazar günü çaya gidip yüzüy0m (bi keresınde azkalsn boguluyodum :))

betülmmm

betülmmm

Üye
ortak bende senle aynı durumdaydım bi günde kendim öğrendim yüzmeyi. bak şimdi havuzda öğrenmeye çalış. denizde çok rahat edersin ozaman. yapcan tek şey batmayacağını düşünmek ve suyun kaldırdığını hatırlamak. havuzun merdivenine tutun ve yüz üstü uzan sağ ayağın aşağı sol ayağın yukarı şekilde çalış suyun üstünde durduğunu farkedeceksin. sonra hazır olunca ellerinide işe katarak yüzebilirsin. ben böyle bir günde öğrendim ama yüzüyorum sorun yok suyun üstünde hareketsiz duramıyorum. gördüğüm kişiler gibi yani. boyunu aşan yerde ayakda duruyo gibi gözüküyolar ya onu diyom işte onu yapamıyom. yardımcı olduysam ne mutlu bana

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim saol :)

- - - Eklendi - - -

ya arkadaşlar hepiniz yardımcı olmaya çalışsıniz da çok az kısmı sorularıma cevap vermiş ben nasıl yüzebılirm ? Önce okuyarak sonra pratiğe dökerek öğrenme şansım yokmu ? Bide gerektiğinde nasıl bogulmaktan kurtula bilirim ?

- - - Eklendi - - -

ya arkadaşlar hepiniz yardımcı olmaya çalışsıniz da çok az kısmı sorularıma cevap vermiş ben nasıl yüzebılirm ? Önce okuyarak sonra pratiğe dökerek öğrenme şansım yokmu ? Bide gerektiğinde nasıl bogulmaktan kurtula bilirim ?

man20

man20

Üye
eyvallah kardeşim saol :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

biz yazıcağımızı yazdık gerisi sana kalmış.

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeşim su okuma işini bırak yüzmeyi okuyarak ogrenemezsin git havuza yanında yardımcı da olsun bilenler sana uygulamalı olarak öğretisin

FeC!

FeC!

Üye
Konuyu ilk okuyunca yarıldım :kop::d::d:

15097

15097

Üye
yüzme bilmediğin anlaşılır tabikide ve çocuk havuzunda yüzersen boğulmazsın :aha:

KayraBey

KayraBey

Üye
Havuza gir.. Debelen şöyle şapada şupada... Baktın boğuluyorsun hemen imdat diye bağır :) Sonra bir yelek iste.Giy onu öyle gir havuza :)

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar teşekkür ederim herkez yardımcı olmaya çalışmış :)) şimdi 28 yaşında yüzme kursuna gitmek iyi olmaz sanırım :))

FeC!

FeC!

Üye
:d: :d: :d:

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
:))

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Arkadaşlar teşekkür ederim herkez yardımcı olmaya çalışmış :)) şimdi 28 yaşında yüzme kursuna gitmek iyi olmaz sanırım :))

neden iyi olmasın?? Yanına bir kaç arkadaşını da al, çok zevkli bile olabilir.

aslankaplants

aslankaplants

Üye

kardeş niye iyi olmayacak ki yetişkin kursları var kısa zamanda öğrenirsin yüzmeyi,sonra da sorun olmaz.yanına da furkan abinin dediği gibi birini alırsın çok da güzel olur

- - - Eklendi - - -

kardeş niye iyi olmayacak ki yetişkin kursları var kısa zamanda öğrenirsin yüzmeyi,sonra da sorun olmaz.yanına da furkan abinin dediği gibi birini alırsın çok da güzel olur

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Niye olmasın benim gittiğim havuzda 55 yaşında 2 amca var.Gayette öğreniyorlar yüzmeyi.Yetişkin yüzme kursuna gidersen zaten yaş ortalaması 25-30 olacaktır.

y n s c n

y n s c n

Üye
Bence gir havuza kenarda takıl, kollarını yayarak kenara tutun ve meyve suyunu yudumla.. Böylece kimse yüzme bilmediğini anlmayacak ve sende rahat bir şekilde gününü geçireceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt