Yüzme :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert

Mert

Üye
Tek başına havuz da çok sıkıntı çekersin. Sanki herkes sana bakıyormuş gibi. Nerden mi biliyorum? Yaşadım :ehe
Bunun için samimi olduğun 2-3 arkadaşınla beraber gidersen hiç bir sıkıntı çekmezsin :D

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Herkeze teşekkür ederim :)) şu yüzme işini anlata bilecek biri varmı yani yüzme öğrenmek için değil olduki suya girdim düştüm itildim lazım olur demi ? :))

otostopçu

otostopçu

Üye
çırpınma batarsın. havuzda isen ve ayağın yere deymiyorsa nefesini tut suda kıyıya kadar yürü soğuk kanlı bir şekilde :D

Malamadrı

Malamadrı

Üye
kısaca şunu açıklım ben küçükken yüzme bilmiyordum denize gittik abim falan beni denize attılar onlar yardımı ile öğrendim yüzme bilmediğin de açıkça belli oluyo millet balık gibi giderken ben suda ilerlemeye çalışıyorum :ehe ama öyle böyle öğrendik şimdi dalgıç gibiyim gel öğretim :)

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Bende bilmiyorum :stres:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
antrenman yap :)

man20

man20

Üye
tatlım burda sana yüzme öğretilmez. ama şöle bişi yapabilirsin. derin bir yerlerdeysen avucun açık ve avucun yere bakacak şekilde suyun içinde ellerini aşağı doğru hızlıca indir sorada yavaşça yukarı kaldır (ama ellerini denizden çıkaracak kadar kaldırma). sonra tekrar hızlıca indir sora yavaşça yukarı kaldır öyle yaparsan sık bi şekilde suyun üstünde tutar seni. batmazsın yani. tabi o sırada ayağınıda sallayabilirsin daha çok yukarda tutar seni.

bu sölediğim sadece boğulmaktan kurtarır seni. yüzmeyi ordaki kişilerden öğreniceksin artık.

__xXx__

__xXx__

Üye
yav kardeş boyunu aşacak kadar yüksek bi havuza atla cirpinmadan su üstünde kalmayı anla uygula yeter

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Herkeze teşekkür ederim :))

Mert

Mert

Üye

foreverthe

foreverthe

Üye
usta ben egeliyim her gün denizdeyim vallaha sana şöyle söyleyim bu işlerle şaka olmaz yanı kız arkadaşınla gidiyorsan utanırsın yüzme bilmiyorsan ama erkeklerle gidiyorsan öğretsinler sana :)

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar bizim bi arkadaşın amcası anlatıyo köyde kimse yüzme bilmez ama barajlarda gollerde göletlerde yüzüyoruz falan diyo ne iş ? :)

- - - Eklendi - - -

Mert adamsın :) istediğim böyle birşeydi :) yinede cevapları bekliyorum

jackalmami

jackalmami

Üye
yüzme dedınde aklıma yuzme geldı:D sıgaranın zararını en ıyı denızde anladım. Sıgaraya ılk basladıgım donemlerde yesılkoy çiroz da(bilen varsa parmak kaldırsın) kıyıdan kayaya bana mısın demeden iki kere gidip gelıyordum ama sımdı sadece bır kere gıdebılıyorum hatta yarı yolda tıkandıgım ıcın bıraz sırtustu dınlenıp oyle devam edıyorum...

Archonn

Archonn

Üye
Bence ilk yüzme denemelerini denizde yap. Havuzun kaldırma kuvveti daha az olduğu için çabuk batıyorsun. Denizde zaten kendini serbest bıraktığında su yüzeyinde kalacaksın. Bir kaç kulaç atıp ayaklarını çırptığında su yüzeyinde ilerlediğini görürsün.Sonra yardır gitsin :)

Dipnot : yüzme öğrenme ile ilgili sitelerdeki direktifleri suya girdiğin anda uygulayabileceğini sanmıyorum :) Bu iş için yüzme kursuna gitmiyorsan eğer yalnızca sabri tekniğiyle başlarda çırpınarak öğrenebilirsin. :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Aslında ciğerlerindeki hava sayesinde batman imkansız. Ama paniklememen lazım

Revengeful

Emekli Yönetici

Hocam havuzlarda çok rahat batılabiliyor.Ben şu halimle batıyorsam artık :ehe
Ben şahsen kendim öğrendim küçükken :D Batarım diye korkuyordum ama inat ettim ve yüzeceğim dedim. Zaten çevrede insanlarda vardı boğulursam kurtarırlar gibi bir mantıkla derin bir nefes alıp suya girdim ve batmadım :D

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Batma korkusu yok dediğiniz gibi deneme yanılmayla öğreniriz artık :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt