Yuzlerce turk ve yabancı tv ve radyo kanalları peogramsız ızleyın forumda ılk super paylasım

Sponsorlu Bağlantılar

emreimren

emreimren

Üye
    Konu Sahibi
Yuzlerce turk ve yabancı tv ve radyo kanalları peogramsız ızleyın forumda ılk super paylasım
Evet arkadaslar begecegınızı bılıyorum cunkı tum turk ve yapancı kanalları tek tıkla ızleyeceksınız bu bır wap sıtesı dırekt gır ızle yontemı sıtede kanal aramada var lınklerle kopyalarla ugrasmayın gırın ızleyın adres emege lutfen saygı tesekkur edelım ve butonu tıklayalım

• Beğen
Tepkiler: cengaver155, MEHMET ÇİFTÇİ, arslanyurek ve 1 kişi daha

serdar431

serdar431

Üye
valla süperrr çok teşekkürler

serdar247

Üye
girdim siteye ama kanalları tıklayınca ,yanlış url diyor yada web adresini kontrol edin diyor

buketcik

buketcik

Üye
Hiç fena değil .iyi paylaşım teşekkürler.

_CEPMASTER_

_CEPMASTER_

Üye
bunu cepten mı pcdenmı ızlıcez

farukozer4444

farukozer4444

Üye
olmuyor ben denedm

damned57

Üye
Bn denedim Desteklenmiyor diyor telefon e63

aslan212

Üye
pc den ii cepten berbat

gomla1

Üye
5800 la deniyecem eğer olursa allah razı olsun olmassada sağlık olsun şuan tel serviste alır almaz mutlaka denicem :D

allytkn

allytkn

Üye
Arkadaşım paylaşım ii ama genelde baktığımızda url sorunu veriyor. Ben 5800 da denedim geçersiz sunucu ismi diyor.

triad

Üye
açtım mobil siteyi benim nokia 6700s'den. Bi kanalı tıkladım. asf uzantılı 30-40 baytlık bi dosya indirdi. Açtım. Desteklenmeyen video çeşidi falan dedi. Neyse sağlık olsun :D

fetih_1453

fetih_1453

Üye
tsk kardeş

reoksit

reoksit

Üye
N81 8gb desteklemiyor

ak42

ak42

Üye
helal be

Astrosman

Astrosman

Üye
açtım mobil siteyi benim nokia 6700s'den. Bi kanalı tıkladım. asf uzantılı 30-40 baytlık bi dosya indirdi. Açtım. Desteklenmeyen video çeşidi falan dedi. Neyse sağlık olsun :D
hee aynısı bende de oldu nokia 6300 da başka çare varmı izleyecek

mustafa_2_1

Üye
yalan !

phasan

phasan

Üye
yalan soylemeıyın barı pyalasırken forumda ılk demeyın ben onceden paylastım ama yınde ellerın der gormesın bıde tum kanalları vodafonda çalıssa ıyı olacak

----------Eklendi @ 10:12:04 ---------- Yazıldı @ 10:10:13 ----------

arkadailar arkadasın verdıgı sıtede bazıları retsp bazıları mms uzantılıdır vodafone rtsp açar turkcell ve avea mms uzantıları açar bılgınıze

akrep_81

Üye
Arkadaşlar ben n73me telefonumda izlemeye çalışıyorum bağlanamadı diyor. Sunucu zaman aşımı deyip atıyor. Hattım vodafone. Ben nasıl iz5fyedbi5isim.

trsword52

trsword52

Üye
m.canlitv.com gayet iyi çalışıyor

Üst Alt