Tavsiye Yurttan Sesler Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

R.E.M.

R.E.M.

Üye
    Konu Sahibi
Yurttan Sesler Uygulaması

Bu programımızda, ülkemizdeki fenomen replikleri sizler için bir araya getirdik. Programda yer almasını istediğiniz sesler var ise yorumlarda belirtebilirsiniz.

> <

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: beats, m542tf ve Heimdalll

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Uygulama için teşekkürler, hemen inceleyip yorumlarımı belirteceğim.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Gerçekten güzel olmuş ellerinize sağlık

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
:ehe

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Lumia 820 indirme izni yok ..

Bu uygulama harika dostum L820

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Elinize sağlık "Jamiryo!" ve "Anlayamazsınız" dışında eksik yok gibi :kıskıs: @atil2a @Mr.H

• Beğen
Tepkiler: beats ve Bay H
Bay H

Bay H

Üye
Uygulamayı indirdim,uygulama için teşekkürler. Birkaç önerim olacak uygulama ile ilgili; resimlere arkaya arkaya kaç defa tıklarsanız uygulama tıklama sayısı kadar tekrar etmeyi etkinleştiriyor bunun yerine resmin üzerine tıklandığında ses çalınmaya başladıktan sonra tekrar yerine başa alabilir. Ayrıca bölge sınırını da kaldırma şansınız var mı? Teşekkürler

Windows Phone 8.1 ile gönderildi.

R.E.M.

R.E.M.

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 indirme izni yok ..

Bu uygulama harika dostum L820
Merhaba, benim telefonumda 820 ben bir sorun yaşamadım. Hangi ülkede yaşıyorsunuz ? Bütün ülkelere atmadık o yüzden sorun olabilir.
Uygulamayı indirdim,uygulama için teşekkürler. Birkaç önerim olacak uygulama ile ilgili; resimlere arkaya arkaya kaç defa tıklarsanız uygulama tıklama sayısı kadar tekrar etmeyi etkinleştiriyor bunun yerine resmin üzerine tıklandığında ses çalınmaya başladıktan sonra tekrar yerine başa alabilir. Ayrıca bölge sınırını da kaldırma şansınız var mı? Teşekkürler

Windows Phone 8.1 ile gönderildi.
Öncelikle teşekkür ederiz. Eksikleri gidermek için çalışıyoruz ve dediğiniz bölge sınırını da kaldıracağız.

serverfun912

serverfun912

Üye
iyiymiş :)

Üst Alt