Yurtiçi Kayitli 16gb Iphone 3gs 220 Tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
    Konu Sahibi
Yurtiçi Kayitli 16gb Iphone 3gs 220 Tl
Merhaba apple iphone 3gs telefonumu maddi sıkıntılarımdan dolayı satıyorum. Telefon yurtiçi olup turkcell den alınmıştır imei sorgulamasınıda isterseniz yaparsınız telefonda arka kapakta kronik her iphone 3 de olduğu gibi şarj yerinde çatlak vardır zaten fotoğraflarda da gösterdim ancak şarj olmasına hiçbir engeli yoktur arka kapakta belirgin çizikler var ancak ben siyah koruma kapağı ile kullanıyorum o yüzden görünmüyor bile. Üzerinde ios 6.1.3 yüklü şuan telefonda 57 adet yüklenmiş uygulama bulunmakta ve hiçbirinde en ufak kasma yok. Telefonun ses açma kapama düğmesi düştü ancak tırnakla da basılarak ses ayarlanabilir onun dışında hiçbirşey yok zaten fiyatıda bu yüzden düşük tuttum. Telefon dışarıdan eksiksiz görünüyor koruma kapağı ile kullanıldığında falan... sonuç olarak ses ayar tuşu yok arka kapakta da çatlak var bunun dışında eksik yok. Çok az da olsa pazarlık payı var ama fazla inemem .Yanında şarj adaptörü ve usb şarj kablosunu birde koruma kapağını vereceğim garantisi zaten bitti.

TEL:0539 825 56 23 İstanbuldan elden teslim edilecektir.
FOTOĞRAFLAR

Menü fotoğraflarını ekleyemedim ama ciddi alıcılara menü ve wifi bağlantısının çalışır durumda olduğunu gösteren fotoğrafları mail yoluyla yollayabilirim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt