yurtiçi kargo ile maceram

Sponsorlu Bağlantılar

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
    Konu Sahibi
yurtiçi kargo ile maceram
[COLOR=""][SIZE=""]arkadaşlar bir internet sitesinden ürün almıştım ve ürünüm 1 gün içerisinde kargolandı site yurtiçi kargoyla anlaşmalıymış ve yuriçi kargoya verildi şimdi yurtiçi kargo sayesinde ürünümün başından geçenleri anlatıcam

not: ürün hala elime ulaşmadı :D

öncelikle istanbul fatihten kargoya verildi

daha sonra bağcılar surdışı transfer merkezinde araçtan indirildi

bağcılardan tekrar araca yüklenerek kocaeli çayırova tranfer merkezine yollandı

kocaelinde araçtan indirildi

kocaelinde tekrar araca yüklenerek maltepe dragosa yollandı

maltepede araçtan indirildi

veee bir sorun daha teslimat şubesi değişmiş

maltepeden tekrar araca yüklenerek kocaeli tranfer merkezine tekrar yollandı

kocaelinde araçtan indirildi ve tekrar yüklenerek ataşehire oturduğum yere yollandı ve şuan yolda

bu yazıdan ne çıkarıyoruz internetten aldığınız ürünlerin şöyle bir gezip gözü gönlü açılsın diyorsanız yurtiçi kargodan daha iyisini bulmanız imkansız...
[/SIZE][/COLOR]

AHMED...

AHMED...

Üye
:zuhaha: abi o nasıl bir taşıma yöntemidir :D :D

restmod

restmod

Üye
Adamlar asmis gizli para transferleri gibi:D

greenmile

greenmile

Üye
arada yanlış işler dönebiliyor mesela nerdeyse gün aşırı kargo geliyor bana yurtiçi kargo ile eleman artık adımı sanımı herşeyimi hatta imzamı bile biliyor dağıtıma çıktığı saatlerde işte oluyorum genelde apartmanda uygun bir yere koyuyor bıraktım abi diyor üstüne whatsapptan geldi mi gitti mi endişesi duymuyorum:D

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
    Konu Sahibi
adamların misyonu kargoyu bir yerden biryere götürmek değilki onların amacı kargoyu gezdirmek :D

Xurmirac

Xurmirac

Üye
valla bende HB den bir kulaklık aldım yurtiçiye verildi kargo direk İstanbuldan kargoya verildi 1 gün sonra elime ulaştı :D

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]sürekli bana mı böyle şeyler oluyor bilmiyorum ki sürat kargoda istanbuldan istanbula kargomu 4 günde getirmişti :D[/SIZE][/COLOR]

restmod

restmod

Üye
Bende hb den gardrop sparisi vermistim 7 gun demesine ragmen 3 gunde gelmisti birazda kargoda calisanlarla alakali sans:)

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle :oke: benimde şansım yoktur ztn

hikmet366

hikmet366

Üye
:ehe: ne macera

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]eveet demin tekrar baktım maltepeden kocaeliye ordanda marmara dağıtım merkezine gitmiş bakalım ne zaman gelecek[/SIZE][/COLOR]

restmod

restmod

Üye
Aracta unutmus olmasinlar :p

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
    Konu Sahibi
yok baya bi dolaştıktan sonra geldi nihayet

qLaMoR

qLaMoR

Üye
bi ara haberlerde vardı bazi illerde yurtiçi gargo grev yapıyordu bende bi ürün aldım izmirde dolanmaya başladı ürün sonra telefon falan ettim firma özür dileyerek 2. Ürünü ups ile bedavaya gönderdiler

alisait07

alisait07

Üye
Sen bide bizim aras kargo ile maceramii gorcen

- - - Eklendi - - -

Sen bide bizim aras kargo ile maceramii gorcen