başlıkta yazıyor arkadaşlar. Yurtiçi garantili iPhone 4 mü Yurtdışı simfree garantisiz 4S mi?
MxGeorge Üye Konu Sahibi Yurtiçi garantili iPhone 4 mü Yurtdışı simfree garantisiz 4S mi? başlıkta yazıyor arkadaşlar. Yurtiçi garantili iPhone 4 mü Yurtdışı simfree garantisiz 4S mi?
THEMANCO Üye Ben yurtiçi garantili al derim.Yurtdışı biraz zor oluyor internet ayarlarını falan almada ve kayıt işleri içinde ayrı ücret vermen gerekecek.
Ben yurtiçi garantili al derim.Yurtdışı biraz zor oluyor internet ayarlarını falan almada ve kayıt işleri içinde ayrı ücret vermen gerekecek.
umutbabaaa Üye İphone 4s Türkiye'ye getirdiğin de bir sorun oluşturmayacaksa. Hani hat sorunu felan (simfree zaten olmaz diye biliyorum) olmazsa getir. Tabiki de İphone 4S
İphone 4s Türkiye'ye getirdiğin de bir sorun oluşturmayacaksa. Hani hat sorunu felan (simfree zaten olmaz diye biliyorum) olmazsa getir. Tabiki de İphone 4S
THEMANCO Üye O zaman dış görünüş olarak tıpatıp aynı olsalarda kameradan dolayı 4S iyi bir tercih olur
umutbabaaa Üye MxGeorge' Alıntı: nasıl yani donanımsal bir farklılık yok mu hocam Genişletmek için tıkla ... Merhaba İphone 4 VS İphone 4S İşlemci: A4(İphone 4) A5(İphone 4S) A4:TEK ÇEKİRDEK A5:ÇİFT ÇEKİRDEK Kamera: 5MP(İphone 4) 8MP(İphone 4S) Video: 720P Kayıt(İphone 4) 1080P Kayıt(İphone 4S) Hafıza: 8,16,32GB(İphone 4) 8,16,32,64GB (İphone 4S) Çok fark var.
MxGeorge' Alıntı: nasıl yani donanımsal bir farklılık yok mu hocam Genişletmek için tıkla ... Merhaba İphone 4 VS İphone 4S İşlemci: A4(İphone 4) A5(İphone 4S) A4:TEK ÇEKİRDEK A5:ÇİFT ÇEKİRDEK Kamera: 5MP(İphone 4) 8MP(İphone 4S) Video: 720P Kayıt(İphone 4) 1080P Kayıt(İphone 4S) Hafıza: 8,16,32GB(İphone 4) 8,16,32,64GB (İphone 4S) Çok fark var.
theyunus Üye Yolcu beraberinde kayıt edilen cihaz yazıyorsa Hemen 4s al Ne 4 ü kardeşim 3GS den sonra geliyor çok yavaş
Yolcu beraberinde kayıt edilen cihaz yazıyorsa Hemen 4s al Ne 4 ü kardeşim 3GS den sonra geliyor çok yavaş