Yurtdisindan telefon???

Sponsorlu Bağlantılar

Usta_AsH

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdisindan telefon???
Arkadaslar kanadaya gittim ve n81 imle 3G tarattigimda hicbir operator bulamiyorum GSM ile tarattigimda ise sadece Rogers gibi bir operator bulabiliyor. Bunun disinda kanadada daha fazla operator var ustelik n81 4 band da destekliyor fakat neden ben sadece 1 tane gorebiliyorum?
Burdan telefon alirsam turkiyede aynisi gecerli olacak mi? Burda almayi planladigim telefon n97...

telefoncu27

Üye
orada 1 operatör bulmuşsunuz burada onuda bulayabilirsiniz.buraya geldiğinizde operatörün göndereceğici ayarları telefonunuz desteklemeyebilir.

intoman

intoman

Üye
yok arkadaşım ye bir vodafone hat tak bak bakalım dünyanın her yerinde kaç tane buluyor onlar hurafe siz inanmayın o telefonda 4 band ayrıca 3g teknolojisinide detekler...

Usta_AsH

Üye
    Konu Sahibi
Sorun da o alicagim telefonda 4 band su an kullandigim telefonda 4 band.
Turkiyeden aldigim avrupada sorunsuz calisiyor 3G operatoru de buluyor GSM de.
Fakat bu Kanada da nedense bulamiyor. Eger alirsam avrupada kullanamam gibi geliyor...

Usta_AsH

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşım ye bir vodafone hat tak bak bakalım dünyanın her yerinde kaç tane buluyor onlar hurafe siz inanmayın o telefonda 4 band ayrıca 3g teknolojisinide detekler...
Anlamadiniz galiba demek istedigimi.(Gec cevap icin ozur dilerim)
Ben turkiyeden N81 aldim, bu telefon 850/900/1800/1900 GSM ve 2100 UMTS olmak uzere frekans destegi var. Fakat durum su ki GSM olarak tarattigimda sadece rogers cikiyor. UMTS tarattigimda da hicbirsey cikmiyor.

Wikipedia dan alinti:
Rogers

• / / on the 850 and 1900 MHz bands (Also known as 2G GSM, or 2.5G in the case of EDGE)
  • / on the 850 MHz band (Also known as 3G GSM)

demekte.
Sorum ise su:
Turkiyeden aldigim UMTS li telefon 850 MHz yi desteklemez ise. Burdan alacagim 850 MHz desteklerse. Turkiyede nasil UMTS kullanacagim?

enes1986

enes1986

Üye
arkadasim ben canadada yasiyorum. benimde n81 8gb var ve fido kullaniyorum ( fido and rogers ayni ) etrafinda gordugun diger operatorler deisik frekansler kullaniyorlar ve cogunda sim card yok. istersen bana ozelden ulasabilirsin.

Usta_AsH

Üye
    Konu Sahibi
telefonu aldim burda Rogers ve 3G Plus diye UMTS networkleri buluyor. Telefon kanada da satilmiyor sadece ABD de satiliyor bende abd den aldim zaten, fakat kanada da sorunsuz calisiyor. Simdi bu demekmidir avrupada calismayacak?

intoman

intoman

Üye
kafam karıştı şimdi nasıl oluyo yurdışından aldığın aynı marka tel burda deyişik mi satılıyo .... :(

--------------- Ekleme ---------------

haa anladım galiba ama o kanadanın sorunu yani orda atılan tel hangi band kullanıyomuş acaba

gafti123

Üye
arkadaşlar ingiltereden türkiyeye telefon soktum pasaport aracılıgıyla ve telefon calındı denilrek yenisi alındı ngilterede calınan telefonu türkiye de bulma ihtimalleri var mı yardımcı olursanız sevinirim

Takipçi Satın Al

Üst Alt