Tavsiye Yurtdışından note 3 getirtmek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışından note 3 getirtmek?
Merhaba arkadaşlar ben note 3 alacagim ama size bir kaç sorum olacak.
1) snapdragon 800 le exynos un arasinda oyun olarak performans olarak cok fark olur mu?
2) Şimdi ülkemizde ki model 4g desteklemiyor bizim ülkemize 4g ne zaman gelir?
3) simdi beb yurtdışından almak istesem hem 4gli hemde snapdragon 800 lu mu olacak? Ve bu bolgesel kilit olayi nedir?
Cevap veren vermeyen/veremiyen herkese iyi forumlar

Invoke

Invoke

Üye
1)Fark büyük değil ama tek fark oyun da değil.
2)Benim bildiğim net bir tarih yok.
3)Evet, 4G destekli ve snap800lü oluyor. Bölgesel kilidi, çok bilmiyorum; ama açılabiliyormuş sanırım root gerekiyormuş, neyse başkaları yazar. :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
1)Fark büyük değil ama tek fark oyun da değil.
2)Benim bildiğim net bir tarih yok.
3)Evet, 4G destekli ve snap800lü oluyor. Bölgesel kilidi, çok bilmiyorum; ama açılabiliyormuş sanırım root gerekiyormuş, neyse başkaları yazar. :D
Eyvallah. Başka cevapları bekliyorumQarapapaq sence 5s mi lg g2 mi yoksa Samsung Galaxy Note3 ?

Invoke

Invoke

Üye
Bence Note 3 :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Neden? Ve şimdi ben s3mini kullanıyorum ve discovery de var evde ama android kasar gibi bi düşünce bilinçaltıma yerleşmiş malesef bu yüzden ios kayiyorum bi yanimda farkli ol ve lumia al diyor cok kararsizim

Invoke

Invoke

Üye
Neden? Ve şimdi ben s3mini kullanıyorum ve discovery de var evde ama android kasar gibi bi düşünce bilinçaltıma yerleşmiş malesef bu yüzden ios kayiyorum bi yanimda farkli ol ve lumia al diyor cok kararsizim

Note 3teki acayip özelliklerin hangisi var iosta?

Invoke

Invoke

Üye
Peki wp hakkında ne düşünüyorsun? Cok hizli gelişiyor bence wp 8.1 güncellemesi ile bi sıkıntı kalmaz

Ben sistemim açık olmasından yanayım. Onun dışında wp iyi bence, yeni oyunlar çıkıyor zaten yavaş yavaş; ama wp alırsan 1520 benim favorim. :D Yine de android tercihimdir.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Benim icin onemli degil sistemin acik olmasi. Hatta kapali olsada olur olmasada. De 1520 cok buyuk 5inc olsa keskeQarapapaq kardesimden baska yardimci olacak kimse yok mu?Başka cevap verecek yok mu?

foreverthe

foreverthe

Üye
5S al kafan rahat olsun.

Invoke

Invoke

Üye
acayip evet de çoğu gereksiz televizyon kapatınca ne oluyo ki gayet gereksiz

Ben, multiwindowdan birinden sürükleyip diğerine atma olayından vs bahsediyordum. Ve bunlar gereksiz değil kullanışlı şeyler.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Ben, multiwindowdan birinden sürükleyip diğerine atma olayından vs bahsediyordum. Ve bunlar gereksiz değil kullanışlı şeyler.
Haklisin kardeşim galiba ama yani androoidi istemememin nedeni mesaj yazarken kasmiyor iki uygulama ayni anda çalışırken kasiyor bi uygulamadan cikinca menu birbirine giriyor acaba bu sorunlar note 3 te de olur mu?

Invoke

Invoke

Üye
Haklisin kardeşim galiba ama yani androoidi istemememin nedeni mesaj yazarken kasmiyor iki uygulama ayni anda çalışırken kasiyor bi uygulamadan cikinca menu birbirine giriyor acaba bu sorunlar note 3 te de olur mu?

Aga sana net söylüyorum, yeminle bak 512mb ramim var dediklerin ben de olmuyor, 3 uygulama çalışsın, hiç bir şey birbirine girmiyor, aralarında geçiş yapıyorum, geçtiğimde diğeri baştan başlamıyor kaldığım yerden devam ediyor, multitasking sorunum yok yani.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Aga sana net söylüyorum, yeminle bak 512mb ramim var dediklerin ben de olmuyor, 3 uygulama çalışsın, hiç bir şey birbirine girmiyor, aralarında geçiş yapıyorum, geçtiğimde diğeri baştan başlamıyor kaldığım yerden devam ediyor, multitasking sorunum yok yani.
Peki benim s3mini nie öyle oluyor bi tavsiyen varmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt