İpucu Yurtdışından Lumia 2520 Getirtmek?

Sponsorlu Bağlantılar

isikmuhamm

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışından Lumia 2520 Getirtmek?
Merhaba dostlar, ben yurtdışından verizon veya at&t'den satılan bir lumia cihaz almak istiyorum. kontratsız alacağım amayine de verizondan olduğu için sim lock olur mu, veya gümrükte falan, yolda başına neler gelebilir, elime ulaşması için atlacağım badireler neler, beni neler bekliyor? sim kilidi varsa nasıl açtırabilirim, şebekeye kapanırsa nasıl açtırabilirim, gümrük bırakır mı bu konularda gerçekten bilgi sahibi olan bir arkadaş bana beni bekleyenleri etraflıca bir anlatırsa çok memnun olurum, teşekkür ediyorum, cevaplarınızı bekliyorum.

Örneğin
 


3onur5

3onur5

Üye
TELEFON GÜMRÜKTE KALDIMI GERİ YOLLANIYO DİYE BİLİYOM
 
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Çin malı kutuların içine koyup gönderen firmalarda vardı , gümrükte sorun çıkmasın diye.
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
1-Sim Kilidini Verizon'dan alırsanız 3 Ay At&T'den alırsanız 6 Ay boyunca açtıramazsınız.

2-Gümrükten 100$ ve üzeri cep telefonu ve şebeke erişimi olan herhangi bir cihazı kargo yolu ile geçiremezsiniz. Kargo geri gönderilir.

3-En önemli madde bu: Bu operatörlerden internet üzerinden alışveriş yapamazsınız. Yani Türkiye'ye satış yapmıyorlar. O yüzden mutlaka orada yaşayan veya oradan gelecek bir yolcuya aldırıp yolcu beraberinde ülkeye sokmak durumundasınız.
 
  • Beğen
Tepkiler: teAtalay ve 3onur5

isikmuhamm

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun, peki diyelim Verizon'dan aldık kontratsız 500$ gayet ucuz geldi bana, buraya getirdik. Sim kilidini açtırmasına ne kadar öderiz?
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Eğer beklerseniz Verizon müşteri hizmetlerinden ücretsiz alırsınız. Bekleyemem derseniz de 15-50$ arasında değişiyor fiyatlar.
 


Üst Alt