Yurtdışından Iphone Alıp Türkiye'de Açtırılması Konusu Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

biberius

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışından Iphone Alıp Türkiye'de Açtırılması Konusu Hakkında
Merhaba arkadaşlar benim başlıktan da anlaşıldığı gibi bir sorum olacak ben yakın tarihte bir arkadaşıma Almanya'dan iPhone 5S aldırmayı düşünüyorum fakat telefon buraya gelince ne gibi sorunlarla karşılaşacağımı bilmiyorum gidip sağda solda bi telefoncuya sorsam konuyu saptırıp kendi lehine çevirmelerinden korktuğum ve sizlere güvendiğim için de bu cevabı sizden bekliyorum neler yapmam gerektiğini adım adım söyleyebilirseniz çok sevineceğim şimdiden teşekkürler.

İlgilendiğim Alman sitesi de budur:

enesrsln

enesrsln

Üye
Bildiğim kadarıyla pasaport kaydı yaptırmanız gerekiyor, bunun için 115 TL bir ücret ödemelisiniz. Ayrıca yurtdışından dönmesi 2 ayı geçmemiş ve 2 yıl içinde başka bir telefon işletilmemiş bir pasaport gerekiyor.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
1. pasaport kaydı yaptırmanız ki bunun için giriş damgası olan bir pasaport lazım giriş yaptıktan sonra en fazla 30 gün içerisinde kayıt yaptırmanız gerekiyor 100-120 tl gibi bi para
2. eğer teli getirecek arkadaşınız abone olarak aldısa simloocktur o yüzden simloock uda kırdırmanız gerekir buda aşa yukarı 30 tl. zaten abone olmadan direk aldıysa bu işlemi yapmazsınız

Üst Alt