Haber YURTDIŞINDAN GELEN TELEFONLARIN KAYIT EDİLMESİ[GÜNCEL]

Ya bazıları Emniyete git kayıt yap diyor.bazılarıda vergi dairesine git diyor.Napacağımı şaşırdım :S

ne emniyeti yahu AFASGASGAGASDFAS git 100 TL'yi vergi dairesine imei numarasına yatır sonra sana bir kağıt verirler onunla Turkcell iletişim merkezlerinden birisine git ve kayıt işlemini tamamla

ne emniyeti yahu AFASGASGAGASDFAS git 100 TL'yi vergi dairesine imei numarasına yatır sonra sana bir kağıt verirler onunla Turkcell iletişim merkezlerinden birisine git ve kayıt işlemini tamamla

Gülme olum öyle bende arkadastan duydum. Abisi yurtdısından getırmıs.o öyle yapmıs yada yapmamıs.beni keklemiş

herkese merhaba biraz önce turkcell tim deydim oradaki arkadaş telefonun faturası gerekli dedi doğrumudur arkadaşlar?

içime su serptin kardeşim ya gitti dedim telefon

kekliyorlarmı ne yapıyorlar bilmiyorum,belki kayıt işlemini yapmak istememiş olabilirler başka bayiden yaptır işlemini ama pasaport 1 ay içinde giriş çıkış yapmış olması gerekiyor elinizi çabuk tutun !

abiler belki konuyu bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim ben almanyaya gidicem 1 2 ay sonra orada 1 hafta kalıcam oradan aldığım teli hava alanında yada geçişte sorun oluyormu ve kendi pasaportuma 1 hafta kalmam ile kayıt ettirebiliyormuyum

sorun olmaz olursa kendi cihazım de Türkiye'ye girdikten sonra 1 ay içinde pasaport kaydını yaptırmalısın ama

tamam abi peki türkiyede pasaport kayıti yaptırayim ama babamin pasaportu da var o hiç kullanmadı pasaportu sorun olurmu

- - - Eklendi - - -

yani onun kine kayıt ettirsek

tamam abi ben giriş çıkış yapıcam ama 18 yaşından küçüğüm olurmu ?

- - - Eklendi - - -

tamam abi ben giriş çıkış yapıcam ama 18 yaşından küçüğüm olurmu ?

17 de abi biz giresundayiz olmadı bir gürcistan yaparız babamla illaki teli aldığın ülkeye giriş çıkış yapman gerekirmı

17 de abi biz giresundayiz olmadı bir gürcistan yaparız babamla illaki teli aldığın ülkeye giriş çıkış yapman gerekirmı

gerekmez ben s3'ü Almanya'dan gelen babamın arkadaşının akrabaları getirdi,pasaportu ise babamın bir arkadaşı ümreden geldiğinde onun pasaportuna işlettik