avcitalip
Üye
tamam sağolasınbide şu diyarbakır ve doğu taraflarında ucuz oluyor onlardan alınıp pasaport kayıti yaptırılablr mi
klonlama dediğiniz şey tam olarak nedir kardeşhaha çok ucuz ya o ne öyle kara yoluyla gitmek de cesaret ister :O
- - - Eklendi - - -
ha tamam ya şu klonlama işibiliyorum onu olmazsa başka imei ile kullanırız ya yeter ki ucuz olsun garanti bir ise yaramiyor zaten
- - - Eklendi - - -
ha bide klonlanmş olsa bile imei yi değiştiremyormusun
Yasal oldu da ne oldu ki şimdiye kadarbi güncelleme sıkıntısı var heralde ona da cfw atarız
Talip konuyla ilgilendiğin için
Teşekürler tam aradigim şeydi
Peki Turkiye`ye turist gibi 6 ayda bir 10-15 gunlugune gelen gurbetciler de bu parayi odemek zorunda mi? Yoksa farkli bir prosedur var mi?
1 hafta içinde TR hattı takıldığında telefon kapatılıyor,kayıt için Türk vatandaşı olması ve T.C pasaportu olması şart
eçici Süre İle Ülkede Bulunma (turist, gurbetçi vatandaşlarımız vb...)
Geçici süreyle Türkiye’de bulunan kişilerin (turist, gurbetçi vatandaşlarımız vb... durumlarını belgelemek kaydıyla, Ülkemiz GSM işletmecisi ile abonelik sözleşmesi yapmaları durumunda; işletmeci tarafından, kişilerin cihazlarına ait IMEI numarasının ve sözleşme yapılan MSISDN numarasının (cep telefonu numarası), Mobil Cihaz Kayıt Sistemi tarafından eşleştirilerek ilgili IMEI numarasının sadece ilgili MSISDN numarası ile kullanımına açılması sağlanmaktadır. Bu çerçevede, ilgili GSM İşletmecilerinin Abone Kayıt Merkezleri’ne harç bedelinin ödendiğine dair harç alındı belgesi ve diğer gerekli evrakla birlikte başvuru yapılması sonrasında kullanılacak olan MSISDN numarası ilgili IMEI numarası ile eşleştirilerek kullanıma açılabilmektedir.
Kısa sürede Türkiye’de kalacak olanların cihazlarını kayıt altına aldırmaları gerekiyor mu?
Geçici süreyle Türkiye’de bulunan kişilerin (turist, gurbetçi vatandaşlar ve benzeri); ülkemizde faaliyet gösteren herhangi bir GSM işletmecisi ile abonelik sözleşmesi yapmaları durumunda; işletmeci tarafından kişilerin cihazlarına ait IMEI numarası ve sözleşme yapılan cep telefonu numarası Mobil Cihaz Kayıt Sistemi’ne girilmek suretiyle eşleştirilmekte ve ilgili IMEI numarası sadece ilgili telefon numarası ile kullanıma açılmaktadır.
Eşleştirme işlemi için pasaport ve abonelik sözleşmesi (Kayıt işlemi gerçekleştirilecek GSM hat numarasının kişi adına kayıtlı olduğu gösterir ilgili GSM işletmeci tarafından düzenlenmiş abonelik sözleşmesi) ile Abone Kayıt Merkezlerine başvurulması gerekmektedir.
Senede 15-20 gun Turkiye`de telefon kullanmak icin, 100 lira mi verecez yani?
Bizim gibi vatandaslara ayri bir uygulama olsa iyi olurdu. Hersey para tuzagi
- - - Eklendi - - -
Soyle birsey buldum Mobil Cihaz KAyit Sistemi sitesinde:
Ama harc bedeli ile ilgili ayrinti yok :S
- - - Eklendi - - -
Soyle birsey daha buldum, belki yirtariz
Senede 15-20 gun Turkiye`de telefon kullanmak icin, 100 lira mi verecez yani?
Bizim gibi vatandaslara ayri bir uygulama olsa iyi olurdu. Hersey para tuzagi
- - - Eklendi - - -
Soyle birsey buldum Mobil Cihaz KAyit Sistemi sitesinde:
Ama harc bedeli ile ilgili ayrinti yok :S
- - - Eklendi - - -
Soyle birsey daha buldum, belki yirtariz
hayır kayıt için harç parası 1 kere yatırılıyor
helal olsun sarp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?