Yurtdısından gelen 5800 Nasıl kayıt yaptırabılırım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hunter41

hunter41

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdısından gelen 5800 Nasıl kayıt yaptırabılırım
Merhabalar Maxicep ailesi

Yurtdısından bana 5800 X.M geldi fakat pasaporta kayıtlı değil
Burdaki Hatlarda Çalışmıyor ve Türkçe Değil bunu Nasıl Kayıt ettirebilirim Bnde Pasaport yok
Telefonu kayıt ettırmenın bır yolu varsa lütfen yardım edin iyi günler :oke:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Türkiyeye girişi 1 ayı geçmemiş bir pasaportlar Turkcel, avea, vadofone bayilerinden kayıt yaptırabilirsin.Pasaport sahibide orda olması lazım ve 2 yılda 1 hak oldugu için önceden telefon girişi yapmamış olması gerekiyor.
Türkçe yapman için product kodu degiştirmen gerekiyor.Bunun için sitede bissürü konu var onlardan gerekli bilgiyi al.
Saygılar.

hunter41

hunter41

Üye
    Konu Sahibi
Peki Ya pasaportlu birini bulamazsam nolcak telefona program ile kayıtlı olan herhangi bir telefonun imeisini atamazmıyız program ile ?_

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
hiç bir pasaportlu bulamazsan muhakkak alan birisi olur

hunter41

hunter41

Üye
    Konu Sahibi
satmak ıstemıyorum cunku telefon guzell kendım kullanmak ıstıyorum

konyarapp

Üye
kardeşim pasaport bulup tim ya da herhangi bi oparatör şubesinden 5 ya da 10 tl karşılıgı sorunsuzca açtırıp kullanabilirsin.Ama pasaport bulamazsanız telefonculara felan götürmeye gerek yok bence.telefoncunun açtıgı cihaz 2 hafta dayanıyor.3.hafta telekominasyon tarafından kapatılıyor.(denenmiştir) saygılar...

hunter41

hunter41

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim pasaport bulup tim ya da herhangi bi oparatör şubesinden 5 ya da 10 tl karşılıgı sorunsuzca açtırıp kullanabilirsin.Ama pasaport bulamazsanız telefonculara felan götürmeye gerek yok bence.telefoncunun açtıgı cihaz 2 hafta dayanıyor.3.hafta telekominasyon tarafından kapatılıyor.(denenmiştir) saygılar...

ne anlamı kaldı 2 yada 3 hafta kullancaksam tum akrabalarla iletişime gectim acil pasaportla griş yapmıs arıyorum :aha::aha::aha::aha:

OğuzcanAbi

Üye
wireless internete dir başka işie yaramaz

hunter41

hunter41

Üye
    Konu Sahibi
peki bu telefonun kayıt ettırırken telefona aıt evrak gerekıyor mu bende kı telefon sadce 5800 + kulaklık+sarj + cd
bundan baska hiç bişey yok

ahmetgazits

ahmetgazits

Üye
kardeş sen bana imneisini yolla kaydettiriym

Kefelon

Üye
den çok arştırdım sadece pasaportlada olmuyo kardeş gümrük ten geçerken o pasaporta telefon geçirdi damgası gibi bişe vurluyo senin telefon geçirdiğine dair sana kart veriliyo diğer türlü artık yapmıyolar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt