Yurtdışından cihaz getirteceğim fakat?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dermanuz

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışından cihaz getirteceğim fakat?
Almanyada akrabalarım türkiyeye gelicek gelirken bir telefon getirteceğim fakat akrabalarımda galiba almanya pasaportu var. Ben bu pasaportla imei kaydı yaparsam yeni bir hat almam gerekirmi. Yeni hat almakta istemiyorum. eski hattı kullanarak yasal yollarla imei kaydı nasıl yaparım telefonu sorunsuzca türkiyede kullanmak için

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Türk pasaportu yoksa Türkiyeden ikametgah gostermesi de yeterli yoksa kayit esnasinda bir kontorlu hat verirler ve sadece o hatla kullanabilirsin.

dermanuz

Üye
    Konu Sahibi
kendisinin burda ikametgahı yok babasının var onun ikametgahı versek olurmu yada benim?

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Almanya da yaşayan türk pasaportlu birisi olması lazım.

avcitalip

avcitalip

Üye
şimdi yarın benim s3 te kapanacak pasaport bulmada biraz geciktik :ağlarım: ama sonradan açılıyormuş yarın sabah gidip açtıracağız :eller:

Saq0Leraa

Saq0Leraa

Üye
pekı bır pasaporta 2 telefon kaydedilrmi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir pasaporta iki yilda bir telefon kaydi yapabilirsin. Irinciyi yaptiktan sonra ayni pasaporta ikinciyi yaptirirsan birinci telefon kayitdisina duser.

lordufuk

lordufuk

Üye
Valla benim yurtdışında akrabam bol sölesem her birinde birerşer birerşer 15 20 telim olur :D

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Valla benim yurtdışında akrabam bol sölesem her birinde birerşer birerşer 15 20 telim olur :D

Bol olmasi yetmiyor işte..Çoğu alman pasaportlu oluyor o da sorun çıkarıyor.Benim de en az 15-20 tane var akrabam ama türk pasaportlu 5-6 tane ancak çıkıyor

DaMaG3R

DaMaG3R

Üye
Bir pasaporta iki yilda bir telefon kaydi yapabilirsin. Irinciyi yaptiktan sonra ayni pasaporta ikinciyi yaptirirsan birinci telefon kayitdisina duser.

böyle bir uygulama yoktur. saygılar.

- - - Eklendi - - -

pasaportların hangi ülke pasaportu olduğunun bir önemi yoktur. yeter ki son 1 ay içerisinde o pasaportla yurda giriş yapılmış olsun ve yine son 2 takvim yılı içerisinde aynı pasaporta imei kaydı yapılmamış olsun. saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...