XII_Turkey
Üye
Yurtdışında çaresiz kaldım.n8i açmama yardımcı olana 20tl kontür yükleyebilirim.yardım.
amacım konturle kaos yaratmak değil.şuan türkiyede değilim ve telefonumu garantiye veremiyorum haliylen.bendede klasik kapanma sorunu oluştu.2 defa trdeyken servise verdim fakat flaslayıp geri gönderdiler.ozamanlar kapanınca açma tuşuna her bastığımda titreşim veriyordu.enson burda çok yavaşlamıştı tel.bende rahatlasın diye reset attım telefona.kapatış o kapanış birdaha o titreşimi bile alamadım.bir iki gündür dead phone flashı deniyorum.birkaç gere titreşim alabildim fakat sonrasında program waiting usb kısmında kalıyor.hatta bir iki defa 2 3 snyelik bir bağlantı buldu fakat sonra kesti hemen yani flash tamamlanmadı.burda herhangi telefoncuya da vermek istemiyorum içi açılırsa hem garanti dışı kalır hemde kvkda hakem heyeti için başvuru hakkımı kaybedebilirim.1 ay daha dışardayım ve bu ayı telefonsuz geçirmek istemiyorum.sizce flash ile açılma şansı varmı?ciddi anlamda ilgilenecek birini ihtiyacım.o yüzden kontör hakkı vericem.umarım derdim anlaşılır da konu kapatılmaz.teşekkürler.
Öncelikle navifirm'den Quality Assurance bölümünden N8 için olna 11.5 versiyonunu indir. (Scandinavia DG olması lazım) Daha sonra dead phone flash atacaksın. Hani dead phone'dan önce press the phone's power button yazıyorya, ben ona aldanıp hep bir kere basıp çekiyordum, telefonum senin gibi duruma düşünce çalışmamıştı bir kere basıp çekmek. Onun için birde basılı tutayım dedim oldu. Telefonu görene kadar basılı tut. Ama öncelikle telefonu bi şarja tak, şarjı bitikse görmez zaten
bir dene istersen farklı bir usb de.. Anlamam bu dead phone dan ama söyleyeyim dedim