Yurtdışında çaresiz kaldım.n8i açmama yardımcı olana 20tl kontür yükleyebilirim.yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XII_Turkey

XII_Turkey

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışında çaresiz kaldım.n8i açmama yardımcı olana 20tl kontür yükleyebilirim.yardım.
amacım konturle kaos yaratmak değil.şuan türkiyede değilim ve telefonumu garantiye veremiyorum haliylen.bendede klasik kapanma sorunu oluştu.2 defa trdeyken servise verdim fakat flaslayıp geri gönderdiler.ozamanlar kapanınca açma tuşuna her bastığımda titreşim veriyordu.enson burda çok yavaşlamıştı tel.bende rahatlasın diye reset attım telefona.kapatış o kapanış birdaha o titreşimi bile alamadım.bir iki gündür dead phone flashı deniyorum.birkaç gere titreşim alabildim fakat sonrasında program waiting usb kısmında kalıyor.hatta bir iki defa 2 3 snyelik bir bağlantı buldu fakat sonra kesti hemen yani flash tamamlanmadı.burda herhangi telefoncuya da vermek istemiyorum içi açılırsa hem garanti dışı kalır hemde kvkda hakem heyeti için başvuru hakkımı kaybedebilirim.1 ay daha dışardayım ve bu ayı telefonsuz geçirmek istemiyorum.sizce flash ile açılma şansı varmı?ciddi anlamda ilgilenecek birini ihtiyacım.o yüzden kontör hakkı vericem.umarım derdim anlaşılır da konu kapatılmaz.teşekkürler.

akula

akula

Üye
valla aynı sorunu ben e72 de yaşadım telefonun içinde bord falan ne varsa değiştirip gönderdiler imkanın varsa ucuz yollu bir telefon al kendine oradan

Dampierre

Dampierre

Üye
Aynı sorunu bende yaşadım, tıpkısının aynısı :D Öncelikle navifirm'den Quality Assurance bölümünden N8 için olna 11.5 versiyonunu indir. (Scandinavia DG olması lazım) Daha sonra dead phone flash atacaksın. Hani dead phone'dan önce press the phone's power button yazıyorya, ben ona aldanıp hep bir kere basıp çekiyordum, telefonum senin gibi duruma düşünce çalışmamıştı bir kere basıp çekmek. Onun için birde basılı tutayım dedim oldu. Telefonu görene kadar basılı tut. Ama öncelikle telefonu bi şarja tak, şarjı bitikse görmez zaten :D 11.5'i yükleyince telefonun açılacaktır. Daha sonra ister 14.002, ister anna'ya geçebilirsin. Kolay gelsin.

engin_erg

engin_erg

Üye
deadphone flash atabilmek için bağntı seçimi not connettion olmalı yoksa deadphone yapamazsınız

XII_Turkey

XII_Turkey

Üye
    Konu Sahibi
millet oraya kadar tamam.sorun zaten o 8 saniye olayı verdikten sonra telefonu gösteremiuorum.tek gösterebildiğim 2 3 snyelik bir usb bağlantısı olmuştu.kalıcı olarak görmüyor...

Denibo

Üye
8 saniye olayı ilk usb kablosunu çıkar sonra açma kapama ve tuş kilidine basılı tut 8 saniye boyunca sonra usbyi tekrar tak pc de tamam a bas

XII_Turkey

XII_Turkey

Üye
    Konu Sahibi
telefonda hiç bir titreşim olmuyor.sorunda burda zaten.çok nadir titrediğinde de usb hiçbir cihazı bağlı olarak görmüyor.asıl sorun bu işte

Dampierre

Dampierre

Üye
telefonda hiç bir titreşim olmuyor.sorunda burda zaten.çok nadir titrediğinde de usb hiçbir cihazı bağlı olarak görmüyor.asıl sorun bu işte

benimkiside öyleydi nadir titriyordu. ancak dead phone sırasında çok uzun bastım power tuşuna oldu.

Navifirmden 24.1 dosyaları indirip dene kesin olur o zaman.

Sende phoenix'in hangi sürümü var, aynı anda 2011 ve 2010 yüklüyse sorun çıkar. Sen yinede phoenix'i silip tekrar kur bi bakalım ne oluyor.

XII_Turkey

XII_Turkey

Üye
    Konu Sahibi
valla kıpraştıramadım telefonu.sanırım yazılımla geçecek birşey değil...

RedColt

RedColt

Üye
usb lerde sorun olabikir bir görüp bir görnüyorsa... Güncelleme yaparken yanılmıyosam pr 1.1 usblerden yapamıyodum durmadan 3 saniye görüp sonra bırakıyor :) bir dene istersen farklı bir usb de.. Anlamam bu dead phone dan ama söyleyeyim dedim

slant1111

slant1111

Üye
bilen biri teamwiever la arkadaşın bilgisayarına grsin halletsin ya cok zor bi durum telefonsuzluk

by_oguz

by_oguz

Üye
eğer olmuyorsa daha fazla zorlayıp kalıcı bir hasar bırakma bence. en iyisi ucuzundan bir telefon al TÜRKİYE'ye gelene kadar idare et, gelince serviste yaptırırsın

XII_Turkey

XII_Turkey

Üye
    Konu Sahibi
bu gidişle döndüğümde anakart değişimi isteyeceğim.bıktım hep aynı hatadan...

manisaa

manisaa

Üye
ya bilgisayarında sorun var yada küçük bir detayı atlıyorsun

XII_Turkey

XII_Turkey

Üye
    Konu Sahibi
bence sorun donanımsal olduğu için atamıyorum.çünkü tel 8 sn dede 1 snde de titreşim vermiyor...

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde ana kartta sıkıntı olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt