OttomaN TigeR
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadasim ben suan afganistandayim burdan nokia n8 aldim renk silver burda turkce yuklettim fakat belleyi yuklersem dil yine ingilizce olacak yukarda baska renkler icin kod vermissin ama silver yok hangisini kullanmaliyim yada turkce gitmemesi icin yapabilecegim baska birsey varsa ne onerebilirsin simdiden tesekkur ederim
0599821 RM-596 euro2_wh_turkey
Seninki bu dostum.
Bu denendi mi? Çünkü S^3 cihazların Product Codeleri değişmiyor diye biliyorum yanlış mıyım?
Bende öyle biliyordum ama konu açılınca dedim galiba yeni bir yöntem geldi dedim ama değilmişEvet hangi kod ile flash atarsak atalım değişmiyor. Çünkü daha önce bir çok kez denedim..
Bizzat kendim denedim...Bu denendi mi? Çünkü S^3 cihazların Product Codeleri değişmiyor diye biliyorum yanlış mıyım?
Malesef ben N8 üzerinden hazırladım konuyu o yüzden bunları buldum.kardes keske senin yazini daha once gorseymisim
navifirmden daha once anna 25.8 indirip turkceyi yukledim telefon iyiydi, dedim belleyide update eder turkce olarak ama olmadi.
simdi ingilizce kullaniyorum,
sende e 7 nin silver white turkce product kodu varmi?
Ben patronumun telefonu güncelledim telefon singapur çıkışlı imiş bilmiyordum dil İngilizce oldu sonra aklıma nemesis geldi denedim DONE başarılı yazısını gördüm sonra yükledim şak diye cihaz oldu sana Türkçe yalanım yok inanmayan inanmayabilir hem denemekten ne zarar gelir ki sonuçta kaybedecek bir şey yok...Evet hangi kod ile flash atarsak atalım değişmiyor. Çünkü daha önce bir çok kez denedim..
C6 01 kullanıyorum TR olduğu için kendi telefonum üzerinden hiç denemedim.c6 01 de olmuyomu kodu nedir RM 718 siyah
Boş ver hiç uğraşma o zaman bu nemesis ciddi bir program. Ayrıca belle yükleyemediysen Navifirm1.6 ile fw indir Phoenix yada jaf ile çak gitsin dostum korkacak hiç bir şey yok hatta S^3 genel bölümünde Salihk kardeşimin anlatımı mevcut oku bir defa kesinlikle yaparsın.Türkiye'den aldım. Telefon işlerindende anlamam hiç. Yapamazdım sanırım.
Sağol kardeşim denedim başarılı olunca paylaşıyım istedim.güzel bir paylaşım en azından merakım gitti)))
Hocam yazılımın TR variantlarını indirip flash'lamanız gerekecek ama buda ciddi bir işlem. S^3 bölümünde N8 flash işlemini detaylı olarak anlatan konu mevcut bakmanızı tavsiye ederim.telefonumu update ettim fakat telefonumingilizce oldu ve dil seciminde TURKCE bulunmamakta ne yapmalıyım ? :/ tesekkurler açtıgınız konuyu okumadan once yapmıstım çünki .. :/ TELEFONUM GARANTILIDIR..
Evet arkadaşlarımın bazıları halletmiş bazıları yapamamış c6 01 dede olmuyor benim ki artık şans ne deyim.Olmuyor read dedigimde error veriyor. Sanirim symbian3 lrin kodu degistirilemiyor.
Cevabı değiştiriyorum Nemesisi unut. Flash atmayı biliyorsan flash at en basit çözüm bu.arkadaşım benimde c7 ingizlice oldu bu nasıl olcak pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?