Yurtdışı 3gs - Acil Arama - modunda Kaldı. Nasıl Aktifleştirebilirim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SadriATLI

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışı 3gs - Acil Arama - modunda Kaldı. Nasıl Aktifleştirebilirim.
Arkadaşlar yurt dışından gelmiş 3gs cihazım var. imei kaydı yapılmıştır. ancak sim kilidi vardır. kurcalarken sanırım yeni versiyon yükledik. 3.1.3 - versiyonundan 4.0 versiyonuna yükseldi. acil arama moduna geçti. şimdi bu telefonu kullana bilmek için ne yapmamız lazım. yardımcı olursanız çok sevinirim. iyi günler dilerim

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
4 un unlock yapaılmasını bekleyeceksin

carantinas

carantinas

Üye
arkadasım home tusuna ve kapatma tusuna aynı anda basılı tut 10 san sonra kapatma tusundan elini cek home tusuna basılı tutmaya devam et telefon kendini resetler ekranda iphone ve kablo simgesi cıkacak sonrasında itunes u ac ve tekrardan restore et tanıt bu kadar basit

--------------- Ekleme ---------------

unlock beklemene gerek yok zaten telefonu tr de unlock yaptırmıssın unlock tamamen sebekesel bir mesele yani turkcelle gidiyorsn pasaportu veriorsun onlar telefonun sim kilidini acıyorlar bir defaya mahsus yapıldıktan sonra tekrar unlock beklenmesine gerek yok .

komurat

Üye
Yurt disi tel kartiyla telini ac direkt acilir emergency call dan kurtlursun bulamazsa n bazi tel bayilerinde vardir 10 sn tak ac ver karti sonra 4.0 jb olmadigi icin telin yeni bir tel degilse 3.1.3 dusurebilirsin ben 3.1.2 fusurdum ole kullaniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt