Satılık / Takas Yurt Içi Xperia Z Arızalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mc_sedat

mc_sedat

Üye
    Konu Sahibi
Yurt Içi Xperia Z Arızalı

cihazım arızalı olarak satılıktır anakart dısında sıkıntısı yok hersey saglam telefon calısır durumda ama arızalıdır yapılır yapılmayabilir net biişi diyemem 500 liraya veriyorum ciddi alıcılar pm atsın istanbul elden satış sahıbınden ilanımında linkini attım bakabilirsiniz.

Texedo

Texedo

Üye
Hocam tam ne gibi sorunu var anlamadım , detaylı bir şekilde yaazarsanız cihazınız için alıcı arkadaşlar çıkabilir , şahsen benimde ilgimi çekti ama , tam hatasını anlamış değilim .

mc_sedat

mc_sedat

Üye
    Konu Sahibi
valla bende bilmiyorum ama tamiri mümkün degil gibi bişey anakart için söylüyorum şebeke sorunu ve dış hoparlor sorunu var başka sorun yok wifi felan calısıyor ve dışarı cıktıgımız zaman 2 g de 2 nokta felan cekiyor cihaz daha once kurcalanmıs yapılmaya calısılmıs türkiye cihazıdır hersey budur.

muxo

muxo

Üye
Peki bir şey soracağım. cihazın garantisi devam ediyor olmalı. Servise gönderildi mi hiç

mc_sedat

mc_sedat

Üye
    Konu Sahibi
garantisi konusunda bilgim yok ustam. alacak karsılıgı aldıgım ıcın cıhaz suanda boşta duruyor.

Auglia

Auglia

Üye
cihaz su almıştır hocam muhtemelen

mc_sedat

mc_sedat

Üye
    Konu Sahibi
bilgim yok hocam ne söylersem yalan olurcihaz satılmıştır sayın yöneticim konu kapanabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt