yurt dışındayaşıyorum. burda almış olduğum iphone 4s türkiyede çalışır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ewoewo

Üye
    Konu Sahibi
yurt dışındayaşıyorum. burda almış olduğum iphone 4s türkiyede çalışır mı ?
Merhaba arkadaşlar,
yurt dışında yaşıyorum, burada bir operatör ile almış olduğum iphone4s imi türkiyeye geldiğimde kullanabilir miyim ?
telefon abone olduğum hattan başka hatla çalışmıyor. Türkiyeye geldiğimde türk operatörleri ile çalışır mı acaba telefonum ?
internetten biraz araştırmaya çalıştım birşey anlamadım pasaport ile kayıt ettiriliyormuş kayıt ettirdiğimde hat çalışır anlamına mı geliyor?

O6UZH4N

Üye
Pasaporta kayıt ettir bir sorun olmaz

ewoewo

Üye
    Konu Sahibi
yani hattım türk operatörleri ile sorunsuz çalışır diyorsunuz ?

Symbianize

Symbianize

Üye
Arabistandan aldık 4s Çalısıyo pasaporta kaydettir sorun olmuyor

ewoewo

Üye
    Konu Sahibi
bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar

----------Eklendi 03.03.2012 @ 00:27:47 ---------- Yazıldı 02.03.2012 @ 23:41:09 ----------

telefonda görüştüğüm bir arkadaşım sim lock diye birşeyden bahsetti.
bu simlock pasaport kaydı ile çözülenbirşey mi ?

canka42

Üye
merhaba kardesım senındedıgın pasoporta kaydedılınce omuyor.benmde abım yurt dısında calısıyor ona ıphone4 getırttım pasoporta işlettım ama sımlock yapılması gerekıyor.yada gevey kart alman lazım.tr de sımlock yapan yerlerde var ama ücretı abartıyorlar

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Yanlış bilgiler vermeyin cihaz başka sim kartı çalıştırmıyorsa simlockludur ve tr de çalışmaz

cmlkrc

cmlkrc

Üye
telefonunuz simlock ise pasaport kaydı yaptırsanızda çalışmaz ülkeye göre simlock kaydına bakabilirsiniz eğer simlock değilse pasaport kaydı yaptırmazsanız 1 ay kullanabilirsiniz daha sonra otomatik kapanır eğer pasaport kaydı yaptırısanız 1 pasaportun 1 kayıt hakkı vardır ve kayıt yaptırdıktan sonra 2. bir telefon aldığınızda kayıt için 2 yıl beklemelisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt